Však hej.
Nič no, titul bude navrátený pôvodnému majitelovi @Daaviid23
Max útočil tvrdo, LEC bránil logicky. Max to viackrát cukol späť lebo vie, že Charles by mu to tam podržal a bol by prúser. Lando sa vždy zlakne a plače cez FIA. Ja chcem boj o titul Max/Charles.
Bohužel, banda agresivních uřvanců, co se cítí, že jsou v právu a mají vždycky pravdu, tak se tu snaží zesměšnit a shodit kohokoliv, kdo se jim nelíbí skrz jeho názory, smutný to je
na co by si siel preboha spat ? do kvalifikacie to na energetakoch urcite vydrzis
Kupoval jsem si RedBullka dneska. Za 29,90,-… už se mi nachlazuje.
Okrem delty je toto ďalší prehrešok, ktorý mohol spáchať Verstappen. Článok 55.15 uvádza, ako sa musíte správať pri reštarte. Ako vidieť aj na náčrtku, nemôžete sa tlačiť na vnútornú stranu po bok súpera. Mimochodom, tento článok sa dostal do pravidiel v roku 2022, keď práve Verstappen skúšal podobné taktiky pri reštartoch.
](Ako si musíte počínať pri reštarte - Rýchle správy | Magazín F1 - F1online.sk)
Ne, myslím to, co tu vaše sekta v tomhle vlákně předvádí. Furt dokola, útoky, posměšky, shazování. Nic jiného neumíte.
Zaujal ma Pepa v prenose, keď bol Verstappen tesne za Piastrim pred VSC a hrozil na neho útok v predposlednej zákrute sa Verstappen pošmykol a stratil kontakt a Pepa že jo dobrý
Nepísal si niečo o rozkladaní fóra a že komentáre sa netýkajú Formule 1 ale osobných útokov? Čo je teda tento tvoj komentár? Zase moralizuješ a hneď další komentár robíš čo kritizuješ? Simply lovely
tiez som najvacsi podporovatel RedBullu aj vdaka nam mal Max take skvele vysledky
VER to zase nezvladl, jsem zvedavej kolik mu celkove napari.
kazdy niekomu fandime aj ked oni hovoria ze urcite nie
Ja by som zobral tuto PU. Bude aj o 2 závody dosť čerstvá. A na Las Vegas Ferrari bude lietať tak či tak. Mali by za tých 10 miest ju zobrať. LEC to dobehne.
Není to podpora nepřítele? Nejseš náhodou kolaborant?
Prve dobre strategicke rozhodnutie McL tuto sezonu.
A kde jsou osobní útoky? ty jsi k smíchu, nenapíšeš k F1 prd, ale vůbec nic. Jen tu začneš řešit Mattiho, že si dovolí nastavit zrcadlo, a pak tu bleješ dál. Matti nenapsal nic, co by nebyla pravda, že vám z toho praskají cévky v šulínech je čistě váš problém
A teraz si predstav, co by tu bolo, keby takto riaditelstvo pockalo na RB s VSC asi 2 kola, kym ich napadne swapnut konecne pozicie. A potom keby s VSC ENDING pockalo akurat na koniec poslednej DRS rovinky v poslednom kole.
Dostal Ver tu penalizaci nebo ne?
Přikoupil sis i kapesníky?
RedBull je můj přítel, a je to má oblíbená firma, kterou uznávám. A smekám před nimi, co dělají pro sport a pro sportovce.
S tím Oracle Red Bull Racing team nemá nic společného.