LIVE: Šprint na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren to prostě zpackává a Lando se bojí být agresivnější na Verstappena.

Chtělo by to agresivitu Russela.

Ferda psal o současnosti. Ano trvalo to 6 let, Ferda lhal o nějakém házení ručníků a vyvoji Hondy.

Hmoťáky skutečně dělaly mezi vozy rozdíl třídy. Hlavně na vodě byl ten rozdíl hodně znatelný. A když je FIA zakázala uprostřed druhé sezóny, tak byl úpadek Renaultu hodně zřetelný.

1 Like

Nejspíš už všechny vyčerpal.

1 Like

Nazor nemusi byt hned klamanie.
Ale fakty nie su nazor a 6 nie je 9.
Ty si tu uspech RB Honda ironizoval, pritom 5rocnice su v F1 uplne bezne a Honda si to este skomplikovala na uvod zlou komunikaciou s McLarenom a do toho im “pomahal” ich vlastny jazdec verejnou kritikou typu “GP2 engine”…
Na uspech projektu treba okrem profesionalov trpezlivost, komunikacne schopnosti a ine vlastnosti. Skratka budovatelov, nie rozvracacov…

Ked Honda zacala s RB, nasla sa potrebna harmonia, nutne vlastnosti a vyhravat zacali pomerne rychlo, s titulom uz v tretej sezone spoluprace.

6 Likes

Skvělý sprint, krásné souboje kolo na kolo.
Nakonec s zcela zaslouženým vítězstvím.
S2, S3 to RB jede moc hezky, tam získají 0,5s+ na všechny.

2 Likes

Budeš vážně opakovat Honzíku? Všechno co já udělám, tak po mě opakuješ, to je smutné :joy:

4 Likes

Ked vraviš hento že Stroll bol dost agresivny v turn 1, tak potom potrebuješ slepeckeho psa. Normalne išli side by side a Stroll si ho pohlidal. A neni jedno že Stroll skončil 10 a Alonso 16. Kebyže sa to stalo opačne tak by si pisal že Alonso vyžmykal z toho traktoru maximum a že Stroll sa tam motal naspodu. Klasika Alonsovych fanušikov…

4 Likes

Ozvi sa, keď Fernando vyhrá 3 tituly v F1 a bude mať 60+ víťazstiev.

Predvádzaš čisté zúfalstvo. :slight_smile:

1 Like

image

Verstappen ale není přece ničím zajímavý, je to jenom průměrný jezdec

6 Likes

Súkromnú za peniaze tata, takže je to akceptovateľné takéto chyby. :sweat_smile:

2 Likes

V jaké situaci byl McLaren? A v jaké RB?
Ve stejné?

1 Like

Ferrari malo zase specialnu spolupracu s Bridgestone. Zatialco Michelin sa snazili robit univerzalne gumy, Bridgstone to robili na mieru Ferrari. Ako hovorim, ani jedno ani druhe nebolo nedovolene. F1 je timovy sport. Kazdy pilot vie byt len tak dobry ako dobre je auto a plati to aj naopak. Keby sa Renault spoliehal na Truliho tak tituly v 2005 - 6 nikdy nevyhra.

2 Likes

Tak co bys chtěl, kámo literally tady nikdo nikdy nedal meme s Patem a Matem, doba, kdy to frčelo na netu je dávno pryč. Včera tady dám já meme s Patem a Matem meanwhille Honzík: “hustý, taky to udělám” a další den to sem dá… je tak jednoduchý a trapný tvl achjo :sob: :joy:

2 Likes

Zase lžeš? Dával jsem to tu už loni s tím žebříkem, strašnej lhář, stejně, jako Jos.

Nikto netvrdi, ze v rovnakej. Celkovo uplne rovnake situacie malokedy nastavaju…
Rozdiel je vsak v tom, ze ked su problemy, ako sa k nim pristupuje a aka vladne v time atmosfera, komunikacia atd.
Moc dobre si pamatam ake obavy az vtipy vladli, ked RB presiel na Hondu, ale ukazalo sa, ze chyba nebola len v Honde (McLaren to napr. komplikoval ich neuspenym zero-konceptom) a neskor zacali dokonca dominovat…
Urazat verejne vlastneho dodavatela motorov, navyse japoncov, to je takmer garancia nepohody a neuspechu…

Tak běž zpátky na začátek, kdy se Alo rok a půl Hondy neustále zastával. Zbytečný písmenka, aby sis jel svoje.

Odomna presne takto bral toto meme a potom ho tu pár dní opakoval.

2 Likes

Ano, možná někdy dřív, když sem tady třeba ještě nebyl, od té doby ale nebylo žádné, po roce tedy, dám meme já, a ty to druhý den zopakuješ, věřím že dokážeš být lepší :stuck_out_tongue: