Klidně hodně, my bychom vám ještě ukázaly !
tomu verim, a mozeme rovno odkazat na vcerajsiu diskusiu aj s ferdom (snad to bolo vcera)
Predstav si paralelný vesmír, v ktorom Lojzi dostane rovnako rýchlo trest ako ho behom kola dostal Magnum a nevyšetrujú 14 kôl speeding v pitlane. Magnum si mohol v kľude dojazdiť po zaslúžený bod.
Hezky závodí holky, líbí se mi to.
Chtěl jsem napsat, že teda možná to sledování zrcátka v nevhodný moment, ale ted jsem si to znova pouštěl a nevím teda co mu přiznávat úplně, když vidím jak mu to Stroll zavírá…neměl věřit ve větší benevolentnost Strolla - tak možná tak.
Spokojen?
naprosto
Ty koukáš momentálně na co, už máš českoslovenštinu, nebo zatím pořád F1TV?
A to je na tom to najhorsie ze nemozes… Nabuduce zas rozhodnu presne naopak
Ale to dostal Mag za to co spravil 100 kôl pred tým len toho robil tak veľa že to tak vyzeralo jemu budú ešte týždeň aktualizovať tresty
Stále F1 TV. Poda evidentně poslala Novu do temných komnat. Ale neztěžuji si. Eisele mi nechybí. Zatím stále koukám na monitor, ale mám 28", takže to není žádná hrůza. Ještě jsem si nekoupil kabel na propojení Tetrisu s TV, ale už se na tom pracuje.
Tak ono se na to dívá dost dobře, taky jsme si nestěžovali. Ale zase mám radost, když rozumím komentáři, to ne že ne . Jsem zvědavá, když se takhle dostalo na nás Vodafoňáky, jestli a kdy přijdou na řadu i ostatní.
Já komentátory poslouchám jenom občas. Vlastě zpozorním až začnou třepat nesmysly, které mě vyvedou z letargie.
Samozřejmě čeština by vítaná byla, ale nestěžuji si. Jestli se Poda někdy s Novou domluví, tak mě to potěší, ale F1TV už neopustím. Jako doplněk se bude hodit.
S tím úplně souhlasím. F1TV poskytuje snad všechno, na co si člověk vzpomene, v nepřekonatelném poměru výkon/cena.
Ještě by se mohli naučit česky. Dyť se jim nedá rozumět.