Full wet jedině
A ten na vnější straně si nesmí zkracovat zatáčku jako Emil v Silverstone.
No koukám že nějaká šance s tím deštěm tam ještě je na zítřek, asi 30%
Je ježek sleduje F1 poprvé nebo dělá zaměrnou demagogii
isiel by si viac doprava byt hamiltonom hej?
Proč se namáhat, když mu šel Alonso naproti.
Ne, still we rise and Im blessed, takže bych se vznesl do vzduchu a všem se vyhl
krasne si sa prejavil playstation fanboys formuloveho sveta
edit: schvalne som tam nechal minutaz, lebo o par sekund uz ide rovno, asi keby ostal vpravo tak ide do spinu, a to by si ho tu lyncoval este viac jak znicil tvojmu idolovi z Asturie cele preteky
Na blbou otázku, blbá odpověď.
Ham tam naletěl a neměl šanci to ubrzdit, problém není u Hama v tom, že je úplně na pravo, ale v tom, jakou rychlostí tam naletěl
Sra.cky z teba lietaju jak z hovnometu.
zdovodnit sa da vsetko mne je tato situacia nejak uprdele, moji oblubeni jazdi sa umiestnili lepsie, ale ze budes takyto skryty hejterko hama som necakal
Alonso věděl, že tam bude potřebovat prostor, když viděl Hamovu rychlost a zároveň Stroll zavíral - neřešitelná situace pro Alonsa. Taky ten konečnej průsečík tady @Situs posílal.
Tak je to jasné. Můžou za to Stroll (zavíral), Hamilton (vlítnul zprava) a gravitace (kdyby tam nebyla, Fernando by odletěl a předvedl bravurní výkon). Udělat totéž Vettel, už by ho posílali do jezdeckého blázince.
Ale na to, jaký je sprint blbost + nezájem, tu přispívají nějak zaníceně.
Už jsme u toho, napíšu na někoho něco kriticky a jsem hater. Co jsi pak ty?
no zjavne tvoja crush
2024 a zase tu vytáhneš Vettela
Takže, když jsem napsal o Alovi v Barce a Qataru loni o chybách, tak jsem byl hater Alonsa jo?