LIVE: Šprint na VC Miami 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Full wet jedině :grinning:

A ten na vnější straně si nesmí zkracovat zatáčku jako Emil v Silverstone.

ham asi mal polkou auta vyjst na curb aby pustil konkurentov pred seba

2 Likes

No koukám že nějaká šance s tím deštěm tam ještě je na zítřek, asi 30%

1 Like

Je ježek sleduje F1 poprvé nebo dělá zaměrnou demagogii :slightly_smiling_face:

isiel by si viac doprava byt hamiltonom hej?

2 Likes

Ne, vlítnul bych doleva :grin:

1 Like

Proč se namáhat, když mu šel Alonso naproti. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ne, still we rise and Im blessed, takže bych se vznesl do vzduchu a všem se vyhl

1 Like

krasne si sa prejavil :smiley: playstation fanboys formuloveho sveta
edit: schvalne som tam nechal minutaz, lebo o par sekund uz ide rovno, asi keby ostal vpravo tak ide do spinu, a to by si ho tu lyncoval este viac jak znicil tvojmu idolovi z Asturie cele preteky

2 Likes

Na blbou otázku, blbá odpověď.
Ham tam naletěl a neměl šanci to ubrzdit, problém není u Hama v tom, že je úplně na pravo, ale v tom, jakou rychlostí tam naletěl

2 Likes

Sra.cky z teba lietaju jak z hovnometu. :poop:

3 Likes

zdovodnit sa da vsetko :smiley: mne je tato situacia nejak uprdele, moji oblubeni jazdi sa umiestnili lepsie, ale ze budes takyto skryty hejterko hama som necakal :smiley:

1 Like

Alonso věděl, že tam bude potřebovat prostor, když viděl Hamovu rychlost a zároveň Stroll zavíral - neřešitelná situace pro Alonsa. Taky ten konečnej průsečík tady @Situs posílal.

2 Likes

Tak je to jasné. Můžou za to Stroll (zavíral), Hamilton (vlítnul zprava) a gravitace (kdyby tam nebyla, Fernando by odletěl a předvedl bravurní výkon). :grin: Udělat totéž Vettel, už by ho posílali do jezdeckého blázince.

Ale na to, jaký je sprint blbost + nezájem, tu přispívají nějak zaníceně. :grin:

2 Likes

Už jsme u toho, napíšu na někoho něco kriticky a jsem hater. Co jsi pak ty?

1 Like

no zjavne tvoja crush

2024 a zase tu vytáhneš Vettela :grinning:

2 Likes

Takže, když jsem napsal o Alovi v Barce a Qataru loni o chybách, tak jsem byl hater Alonsa jo?

image

2 Likes