Je to jen bob a hogr, takže směle do ringu. Můžeš si dělat, co chceš.
On by mi snad i nafackoval.
Ty jseš jeden z mála rozumných tady (když zrovna nemáš schízu z toho, že Max může získat titul
)
Je čas končit
No jestli je Puff rozumný…
Taky budu radši končit.
Skonči a nevracej se.
Pro teď, hogarku, jenom pro teď. Zatím chill, jen tu opruzuješ.
Vždyť tam za námi okamžitě přilezeš, nedělej, že ne.
Uz tam davno jsem.
A s kým by jsi se dál hádal, Honzo?
Jo aha, s kýmkoliv kdo půjde okolo 
Říká ten, co tu přišel nalitej kopat kolem sebe jako blbentix
Co bylo/je za společenskou akci? Každopádně s tequilou píšeš hezky na přímo 
Narozeniny jednoho člena rodiny.
Pěkně jsem se tu potom vyřádil 
Ako prosim? 
Však tu nikdo nepsal, že Alo na startu “zaspal”, aby se Max před něj dostal. Bože, vy ty závody fakt ani nesledujete
Toto si ty David. Ja som vedel, ze to v sebe mas. Uz si jeden z nas, len tak dalej. 
A co ma ziarit, ked nema monopost, to vazne ides takto diskutovat na urovni 10rocneho decka ? Ferrari nemalo za posledne roky top1-2 monopost a Leclerc dokazal niekolko krat udrzat za sebou favoritov.
Perez ziskal iba 152bodov v tej sezone. A Ver 437 tak tu nepis o tretom monoposte, ked ten druhy sa umyselne potapal na ukor jednotky. Slaby bodovy pocin dvojky RB je praveze velkym plusom pre Verstapena, ktory dostaval viac novych dielov prave na ukor Pereza a kazdej dvojky, ktora tam jazdila. Este im testovali dieli v B time. Verstapen mal najvacsi konfort ohladom novych dielov zo vsetkych jazdcov za poslednych 5rokov.
Keby Perez zajazdil aspon polovicu z toho co Verstapen, co bolo dost realne, keby mali rovnake monoposty. Mali by dohromady 655bodov a McLaren ich mal 666 co je iba o 11 viac. Cize s dvoma monopostami by ten titul mali vo vrecku.
Cize RB bol realne v roku 2024 NAJRYCHLEJSI.