Nechtěl jsi napsat McLaren versus Mclaren?
Ferdo, tak Lando dostal v předposledním kole informaci, aby zůstal 1. To mu zopakovali v polovině posledního kola.
Tak Russel podle výsledků nebyl daleko, ne?
Ty se zas díváš přes wikipedii a nedíváš se na závody
To musíš poslat do RBR
McL právě postupuje pro RB výběrové řízení v oboru herectví.
Přiznávám že naposledy jsem viděl naživo závod v Brazílii.
Že se nestydíš
Dneska im ten Martins urobil demoličný deň. Chudák Kimi zbyotčná chyba a Hadjar zahodil bitku o titul docela
hadjar je tragéd a toto kimiho chyba nebola
A Ollie nádherné brzdy inak. áno preto hovorím chudák. To bola martinsova ■■■■■■■■
čo to je za výhovorku?
aj Beganovic vypadá ako budúcoročný kandidát na top3 ak ho nebudú odstreľovať všelijaký japonský platiči
Beganovic po F3 som bol skeptický, ale skočil ešte na takto ťažký okruh do F2 a nebyť japonského kamikaze má body hneď
To jsou jenom nalepené žmolky, aby byl vůz těžší.
Kontext je uplne rovnaky. Aky vyznam malo toto prepustenie z hladiska oboch sampionatov? Ziadny! Jednoducho saskaren timu a jazdca, ked tim povie, aby dosli v danom poradi, ale pilot sa zahra na chrumkaveho a pusti kolegu, aby ho na soc. sietach obdivovali ako dzentlmena.
To iste robil aj Schumak, ked myslim 2-3 krat prenechaval vitazstvo Barikovi. Naco to bolo dobre? Presne na toto, co teraz, ale vtedy mu to nikto nezral. Podobne ako Sena prenechal vitazstvo Bergerovi.
V skutocnosti len degraduju timoveho kolegu na neschopaka vyhrat v suboji koleso na koleso a vyzdvihuju seba, ze som to bol JA, kto daroval vitazstvo.
Nepacilo sa mi to ani vtedy, aj ked som chapal timovu reziu Todta a nepaci sa mi to ani teraz. Toto nie je Sunday cup s charitou.
No veď práve. A za to,
dostal penalizáciu. Pravidlá hovoria, že kto je vzadu ten sa uhýba. Keď bol Lewis v súboji s niekým iným uhol a dodržal pravidlá. Maxovi neuhol a porušil pravidlá. Ako sám píšeš: Maxovi nebude uhýbat, na rozdiel od ostatných tým bude uhýbať. V tom istom preteku bol ako cez kopirák v Copse súboj s Charlesom.
Nájdi rozdiel. Maskované auto ide tú istú stopu, tam rozdiel nie je. Maskované auto v oboch prípadoch robí všetko správne. Nápoveda: je to asi 2m rozdiel v pozícii Lewisa od okraja trate. Výsledok? Charles pretek dokončil. Max pretek nedokončil. Urobil tam Lewis chybu? Áno. Bol za to potrestaný? Áno. Treba to riešiť ďalej a pripomínať
Absolútne nie.
Lewis s ostatnými vie jazdiť pekne v rámci možností. Max s ostatnými vie jazdiť pekne v rámci možností. Lewis a Max 2021 bolo vyhrotené do krajnosti a udiali sa tam zlé veci. Z obidvoch strán tam boli počas celej sezóny momenty, ktoré sa nemali stať. Už sa to stalo nič na tom nezmeníme. Treba sa pozerať do budúcnosti. Nie vracať sa do minulosti.
To je už zbytočné.
Az na to, ze Piastri bol schopny zdolat Norrisa v suboji koleso na koleso…prave preto ho Norris pustil teraz v Katare, lebo minule, ked by ho Piastri za normalnych okolnosti zdolal, sa Piastri musel svojho vitazstva vzdat.