LIVE: Šprint na VC Holandska | Magazín F1 - F1online.sk

A som rad za ten predbiehaci manever - vyslo to a Lec je 2 :+1:

Sláva vítězům, čest poraženým.
Snad závod bude větší podívaná.

Eh, tak to se nepovedlo, nuda, co se s temi auty stalo…

To bylo spočítané přesně na chlup.
Holanďané určitě založili stranickou skupinu. :grin:

1 lajk

Woooow, Charles sebral 7 bodů a Lewis 2. Masivní rozdíl.

Kdyby ses radši zamýšlel nad tím, že v Holandsku problém zjevně netkví ve vozech (jezdí tam už druhá odlišná generace), ale v samotné trati.

Ještě zítra to musíme vytrpět.

Predbehnut sa da, ale musi to byt pripravene a na brzdach a neni to zadarmo stlacenim tlacitka

1 lajk

Lui úžasné 7me miesto :rofl: ok takto moze pokracovat hlavne ze si spokojny :+1: takto asi ten titul ale neziska ale ako vravis ved stratil len 5b na kolegu od spanielska sa ziavne nieco pokazilo

1 lajk

Emil pomaly jak hlemyzd.

Jsem velmi “spokojny”. F1 mě užnebaví tak, jako kdysi. Sleduji občasně. :smiling_face:

Taková sezóna 2012…

Najviac ma zaskočilo slabe tempo McLarenu, neviem ci to je tymi prevodmi, alebo cim, ale ako keby raz su brutalne rychly a z nicoho nic zrazu nemaju tempo

1 lajk

“sa premenili na uspávaciu procesiu” - no s*it Sherlock… jasne, ze sa premenili, ked sa tam neda predbiehat. Dobre, ze ta trat konci, este zajtra nejak vydrzime a potom dovi dopo. Aj ked zajtra cakam trochu lepsi zavod, lebo s moznostou menit gumy budu trochu smelsi. Teraz kazdy setril ako sa len da, lebo prebrzdis a stratis kopec miest bez moznosti napravy… Na zlu trat hodili ten sprint..

• este gratulacia Charlesovi, ako to dal na cervenych, aj ked ostatnym odchadzali lepsie zlte…
1 lajk

2 lajkov

McLaren je pořád takový nevypočitatelný. Už je to lepší než na začátku sezóny, ale pořád to všechno nemají pod kontrolou. Na druhou stranu mi připadá, že týmy si s celou velkou změnou poradily celkem slušně. Trochu času to ještě bude chtít, ale to, že jeden tým trefí pravidla nejlíp je normální a když nejezdí 1.-2., tak to jde.

giphy

2 lajkov

Otazka ci neboli tie cervene mozno aj lepsie… ja som mal napr v Madarsku pocit, že cervene boli lepsie pneu do pretekov

aka blamaz? ved toto je ta klasicka f1 po ktorej tak vacsina volate :slight_smile:

start a potom to uz len odkruzit do ciela, to je ta prava definicia f1

ak by ostali motorove pravidla tak ako v prvych pretekoch tak by sa predbiehalo aj tu, sice niekto by povedal, ze je to umele, ale ten isty ked sa nepredbieha povie, ze je to dalsia blamaz f1 :slight_smile:

a bolo ze to nadsenia ked sa oznamilo, ze sa do f1 dostane tato inak pre f1 uplne nevhodna trat :slight_smile:

2 lajkov

Přesně tak. Souhlas.

Je to otazka preferencii, ja mam radsej ak je menej predbiehacich manevrov, ale musia byt naozaj vybojovane a ten manever nieco znamena… niekto zas mozno ma radsej ak je proste kopa a akcie a predbiehaju sa hore dole, neda sa vyhoviet vsetkym

No, a tady nebylo nic z toho.

stale nechapem ako može dať fia sprintove preteky do Holandska a do Singapuru.. wtf akože na najnudnejšie trate v kalendari čo ak neprší alebo niekto nehavaruje tak to je akurat na poobedny spanok a daju tu sprint :smiley: :smiley: