A som rad za ten predbiehaci manever - vyslo to a Lec je 2 ![]()
Sláva vítězům, čest poraženým.
Snad závod bude větší podívaná.
Eh, tak to se nepovedlo, nuda, co se s temi auty stalo…
To bylo spočítané přesně na chlup.
Holanďané určitě založili stranickou skupinu. ![]()
Woooow, Charles sebral 7 bodů a Lewis 2. Masivní rozdíl.
Kdyby ses radši zamýšlel nad tím, že v Holandsku problém zjevně netkví ve vozech (jezdí tam už druhá odlišná generace), ale v samotné trati.
Ještě zítra to musíme vytrpět.
Predbehnut sa da, ale musi to byt pripravene a na brzdach a neni to zadarmo stlacenim tlacitka
Lui úžasné 7me miesto
ok takto moze pokracovat hlavne ze si spokojny
takto asi ten titul ale neziska ale ako vravis ved stratil len 5b na kolegu od spanielska sa ziavne nieco pokazilo
Emil pomaly jak hlemyzd.
Jsem velmi “spokojny”. F1 mě užnebaví tak, jako kdysi. Sleduji občasně. ![]()
Taková sezóna 2012…
Najviac ma zaskočilo slabe tempo McLarenu, neviem ci to je tymi prevodmi, alebo cim, ale ako keby raz su brutalne rychly a z nicoho nic zrazu nemaju tempo
“sa premenili na uspávaciu procesiu” - no s*it Sherlock… jasne, ze sa premenili, ked sa tam neda predbiehat. Dobre, ze ta trat konci, este zajtra nejak vydrzime a potom dovi dopo. Aj ked zajtra cakam trochu lepsi zavod, lebo s moznostou menit gumy budu trochu smelsi. Teraz kazdy setril ako sa len da, lebo prebrzdis a stratis kopec miest bez moznosti napravy… Na zlu trat hodili ten sprint..
- este gratulacia Charlesovi, ako to dal na cervenych, aj ked ostatnym odchadzali lepsie zlte…
McLaren je pořád takový nevypočitatelný. Už je to lepší než na začátku sezóny, ale pořád to všechno nemají pod kontrolou. Na druhou stranu mi připadá, že týmy si s celou velkou změnou poradily celkem slušně. Trochu času to ještě bude chtít, ale to, že jeden tým trefí pravidla nejlíp je normální a když nejezdí 1.-2., tak to jde.

Otazka ci neboli tie cervene mozno aj lepsie… ja som mal napr v Madarsku pocit, že cervene boli lepsie pneu do pretekov
aka blamaz? ved toto je ta klasicka f1 po ktorej tak vacsina volate ![]()
start a potom to uz len odkruzit do ciela, to je ta prava definicia f1
ak by ostali motorove pravidla tak ako v prvych pretekoch tak by sa predbiehalo aj tu, sice niekto by povedal, ze je to umele, ale ten isty ked sa nepredbieha povie, ze je to dalsia blamaz f1 ![]()
a bolo ze to nadsenia ked sa oznamilo, ze sa do f1 dostane tato inak pre f1 uplne nevhodna trat ![]()
Přesně tak. Souhlas.
Je to otazka preferencii, ja mam radsej ak je menej predbiehacich manevrov, ale musia byt naozaj vybojovane a ten manever nieco znamena… niekto zas mozno ma radsej ak je proste kopa a akcie a predbiehaju sa hore dole, neda sa vyhoviet vsetkym
No, a tady nebylo nic z toho.
stale nechapem ako može dať fia sprintove preteky do Holandska a do Singapuru.. wtf akože na najnudnejšie trate v kalendari čo ak neprší alebo niekto nehavaruje tak to je akurat na poobedny spanok a daju tu sprint
![]()