Čakal som väčší rozdiel medzi top 3 tímami s čerstvými pneu a ostatnými na zjazdených pomalších pneumatikách
Pekný šprint, snáď bude pretek aspoň takto fajnový ![]()
Čakal som väčší rozdiel medzi top 3 tímami s čerstvými pneu a ostatnými na zjazdených pomalších pneumatikách
Pekný šprint, snáď bude pretek aspoň takto fajnový ![]()
No Russell si tuto sezonu pravdepodobne odkruzi ako robot. Zasluzi si ten titul za posledne 2 roky co ukazoval.
Ferrari zasa len hype ale skutek utek.
Hamilton to moze prakticky zabalit uz po tomto vikende, rovnako aj Piastri.
Antonellimu to bude trvat este niekolko rokov ak sa ma co i len priblizit Russelovi.
Je to takove zivejsi, nemuzu napsat ze je to shit, tak nebo tak pro divaka je to lepsi nez sledovat prvni kolo a pak bezduche krouzeni, poslouchat nesmysly a koukat na oslavy Volejnika.
Za čo si to ma ■■■■■ zaslúžiť ten plačko? WTF? ■■■■■ fras si podvodníci mercedesáci zaslúžia.
Daj si pivo, mozno ti to po tom trapnom “this is our year” narative ktory delusional fans Ferrari tlacili tak ako skoro kazdy rok pomoze na nervy.
Ale chapem, vidiet Norrisa vyhrat WDC a potom Russella, napriek tomu ze obaja su lepsi jazdci ako Lecrec musi boliet.
Kto pije pivo o 5 ráno??? … Ja žiadny naratív nemám. Predstav si, že ho nemusí mať každý fanúšik Ferrari.
Ten ktory este nesiel spat aby rano sledoval F1 a nemusel vstavat.
Kazdopadne tak ako si to zasluzil Norris minulu sezonu, tak si to zasluzi Russell tuto.
Norris nemal takú dominanciu techniky ako má Russell. S takým dominantným monopostom je defacto jedno kto tam sedí. Z čoho máš potom to “zaslúžené“? Vycucané z prstu? Nevraviac bokom, že aj ta dominancia je defacto z podvodu, ale to už o tom potom. Nie, nie, nie … nič zaslúžené.
hahaha, ze Russel a zasluzeny titul ![]()
Joke roka
To bude najnudnejsi titul, ak takto sezona dopadne
Nebyt umu vo Ferrari a maleho turba, tak sa o novej ere hovori ako o dalsej nude a Liberty by uz teraz kula s Fia plany na rychlu zmenu pravidiel.
Oni v tom totiz maju miliardy. Sice ten odliv fans, a ludi pri TV cochvila nastane, ak prvych 6 races bude vyhravat GR a v podstate sa kvalifikacia ale aj vysledok preteku stane zbytocnymi 2-3hodinami.
Zasluzene je to z toho dovodu ako Russell jazdil posledne 2 sezony. Minulu sezonu bol prakticky najkonzistentnejsi jazdec. A sezonu predtym porazil Hamiltona. Rovnako ako si zasluzil ist do Mercedesu uz v 2021. To ze je top2/3 jazdec ukazuje uz nejaku dobu rovnako ako Norris.
F1 je z velkej casti i monoposte. Norris vydrzal s McL celu svoju doterajsiu karieru a podaval skvele vykony, Russell si pockal kym Mercedes bude na cele zatial co ukazoval svoje kvality.
Sezóna v skratke: jasná dominancia Mercedesu a Russsela. Aby sa nepovedalo, obiehať sa budú na baterkách v úvodoch závodov. Súbojov, kde bude záležať na majstrovstve pilotov bude minimum, všetko cez manažment energie. A Eisele bude híkať a kričať, aké je to vzrušujúce a akú zábavu nám priniesli nové pravidlá.
Presne preto netreba nepozerat Eiseleho. Som si sice na mesiac zaplatil Voyo, ale po rocnej prestavke a hodinovej skusenosti s Eiselem som si krasne pripomenul preco je lepsi stream Sky.
… ránko Ferdo. Bolo to fajn. Mám pocit, že sa blíži čas, kedy Ferrari začnú Mercedesu nakladať. Aby už tak bolo .
Nakonec docela pěkné závody. Třeba z toho ještě něco bude. Moc pěkný sprint. Max by měl zamakat na startech. Lewis tam pěkně školil George. Na to jakou má evidentně Mercedes výkonnostní výhodu, tak to tam piloti Ferrari dávají moc pěkně. Zajímalo by mě, kolik výkonu má ještě Mercedes skovaného.
U současných vozů rozhodují baterie. Ty má stále Ferrari o trochu slabší než Mergl, ale zatím OK. Očekával jsem, že Ferrari bude v Číně ztrácet mnohem více, ale s Merglem sváděli kluci hezké souboje.
Na točitějších tratích by mělo být Ferrari o kus lepší.
Tak jak dopadl souboj baterií? Aha, nic nového ![]()
Russell megadolon mezi jezdci
Kimi babrák
Ferrari to bude mít s jezdci těžký
Max nic nezmůže
Nuž 18:1 robí zachraňuje podvodníkom prdelky hlavne v čistom vzduchu je to pekný rozdiel
Forza Ferrari
co sa stalo s maxom, ze skoncil az za slabuckym lawsonom? a nech sa nevyhovara na auto, on je predsa lepsi ako auto a aj s najhorsim autom dokaze vyhrat titul, teda aspon tak to niektori prezentovali v minulych sezonach ![]()
Čo? ![]()
Veď Leclerc išiel veľmi pekne a ten súboj s Hamiltonom bol pekný férový súboj, kde boli obaja rovnako tvrdý, ale bolo to v pohode.
Letos se ukaze Emil ve sve realne podobe, prumerny pilot.