Na to se nedá dívat ani pr*elí…![]()
Puffe Puffe, že se nestydíš
To je chyba ze citam vyjadrenia? co tu potom robis ty? Ci ty reagujes len na clanky o Mercedese a ostatnych si nevsimas? Odvadzas diskusiu od pointy ze Wolff klame a tym, ze si skrtia motor manipuluju so sutazou.
Ja sa nemam na koho sustredit, lebo ja nemam oblubeny team ani jazdca. Minuly rok som fandil Piastrimu, lebo ma zaujal, teraz cakam kto ma zaujme.
Pokiaľ budú mať lepší motor, môžu ho nasadiť kedykoľvek
Motor nemusi používat naplno… a že Wolff mlží , no mlži. To dělají tak nějak kapku všichni…mne to je jedno. Ukazaná platí.
A o čom ešte?
Také Ferrari nevyzerá, že by nejako zaostávalo so šasi, možno ho má dokonca lepšie, ktovie.
Tak je potřeba druhým rozšlapat bábovičky na jejich pískovišti, když já nemám ani ten písek, natož formičku.
U Ferrari jsem ochoten to odkývat. Tam ten motor slabší bude a i se to píše.
Aha, takze aj ostatni mlzia… Uberaju si vykon aby ich lutovali? Umyselne su sekundu za Mercedesom?
Dobre ty ![]()
Tak potom o čom ešte to je, keď primárne Ferrari má byť ten tím, čo je s Mercedesom v boji o titul? ![]()
Tak je jasne ze Wolff nemoze nic ine povedat kedze je to proti pravidlam. Stale plati ze “manual” a info k novej spec motorov dodali McL asi tyzden pred Melbourne narozdiel od Mercedesu ktory to pouzival uz pocas druhych testov. A ak mam niekomu radsej verit tak Stellovi ako Wolffovi.
Teď nevím co řešíš…Mercedes může ladit vše tak že neukazuje svůj největší výkon. Jak motoru , tak monopostu.
Ostatní mohou taky mlžit a jezdit tak, aby se výkonově ( motorem) dostali do ADUO.
Vím že FIA už i kvůli tomu změnila systém měření výkonu.
Toto by som zatial rozhodne netrvdil.
Tak vždyť jsem ti to napsal, u Ferrari to bude asi jen ten motor.
ne, mají to stejné, jen ten soft si musí sami naprogramovat…a to tak dobře logicky neumí. Zatím…
Tak nech si Mercedes mlzi, ale preco jeho zakaznici potom nemozu vyuzit potencial motora? Maju mat predsa ten isty SW a HW, nikto by im silnejsie motorove mody predsa nemal zamykat alebo zakazovat
Leclerc dnes nedostal z auta maximum, tazko povedat ci kvoli deploymentu alebo proste nemal rychlost, ale asi skor deploynent lebo 32.6 dal v sq2 na mediumkach, cize tam mal byt urcite aspon o 0,5s rychlejsi, lewis bol dnes na limite monopostu, ukazal kde je basa realna rychlost
Mapy jsou pro všechny stejné, to jest maximalní výkon mají stejný. Jen neumí stejně sbírat a využívat energii… zatím. Srovná se to… Mclaren má zasadně jiné zpřevodování oproti Mercedesu, zásadně, takže buď z toho bude těžit a nebo lehce zaostávat.
Mercedes má nejlepší šásko, taky zatím, doufám.. Prostě jsou teď nejlepší, respekt.
Samozřejmě jaké mají dohody o maxilmálním výkonu, to se nedozvíme. V tom budou držet basu.
FIA ale vše vidí, má k tomu přístup. Takže podvádět v tomto nejde.
ty systémy nejsou vyladěné…je to moc citlivé,na čas když se něco nepovede.
Co tu furt spamuješ s těma nesmyslama? Kžadý viděl, co si tu psal od prosince, prohrál jsi a neměl si v ničem pravdu, už se s tím smiř