Já taky. Pro zdar F1 je potřebujeme vepředu
.
Sprint ve 4:00? Tak to bych tu nebyl ani kdyby bylo všechno okej ![]()
Pro Lewise je to jedna z nejlepších tratí. A možná si opravdu s autem hodně rozumí, proč ne.
Ty vstávej, ty máš co dohánět. Zvedni morálku upadajících fandů F1!
Hele, proč FIA nechala Mercedesu ten vyšší kompresní poměr?
Ved to ![]()
Inak dost to niekedy komplikuje aj presne porovnavanie rychlosti v zakrutach, ked kazdy ma manazovanie inak a je casto vyhodnejsie dobijat baterku, nez ist rychlejsie do zakruty, lebo preferovane su rovinky…
Mne sa uz par krat stalo, ze miestami som si nebol isty (pre tu pomalu jazdu/spomalovanie a zvuk), ci je este jazdec v rychlom kole, alebo vypustil, strasne… ![]()
David ti napíše, že zasloužený podvod, pardon dominance je v pořádku
Mercedes zjavne ešte nevie odhadnúť koľko musí skryť, aby mohli vôbec začať svoje trápne cirkusové vystúpenie o tom, ako je Ferrari / McLaren blízko a že RB má najlepšiu pohonnú jednotku.
No ono to vždy na onboardu vypadá, že někomu umírá motor a ta rychlost tomu i pomalu odpovídá ![]()
Ale človek sa zajtra aspoň vyspí a môže preskočiť ako šprint, tak aj kvalifikáciu a stačí v nedeľu pozrieť štart a prvý pár kôl komu komu bude skôr dochádzať energia na dlhej rovinke.
A co bys čekal od Parkinsona?
Tak Mclaren 0,3 na motoru a 0,3 na šásku, máme nadváhu… to se dožene !!!
To jako myslíš, že by to někdo jiný dělal jinak ?
Jak na motoru, však si tu říkal, jak mají všechno stejný motorově
Zatiaľ pokračujeme v super jazde. Ferrari potvrdilo, že sú druhí najlepší. Prekvapil ma Piastri, prvý sektor ružový a aj tak skončil až za Norrisom a Lewisom.
Ještě, že Toto ujišťoval všechny, že to dělá pouze nepatrný rozdíl, maximálně do jedné desetiny, zanedbatelná maličkost přece ![]()
Protože FIA v tom jede s Mercedesem, asi jim ta dominance vyhovuje ![]()
ja ti to preložím. Jos mal na mysli niečo ako “Mercedes má najlepší motor široko ďaleko, spravili super prácu”. Ale keďže pochváliť niekoho je občas niektorým zaťažko, tak to napíšu takto.
…baterie došla
Jak vzrušující ![]()
Já bych počkal na to, až to zruší, aby jste pak nebuleli znova. ![]()