LIVE: Šprint na VC Číny 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Já taky. Pro zdar F1 je potřebujeme vepředu :smile: .

2 lajkov

Sprint ve 4:00? Tak to bych tu nebyl ani kdyby bylo všechno okej :grin:

1 lajk

Pro Lewise je to jedna z nejlepších tratí. A možná si opravdu s autem hodně rozumí, proč ne.

Ty vstávej, ty máš co dohánět. Zvedni morálku upadajících fandů F1!

1 lajk

Hele, proč FIA nechala Mercedesu ten vyšší kompresní poměr?

1 lajk

Ved to :see_no_evil_monkey:
Inak dost to niekedy komplikuje aj presne porovnavanie rychlosti v zakrutach, ked kazdy ma manazovanie inak a je casto vyhodnejsie dobijat baterku, nez ist rychlejsie do zakruty, lebo preferovane su rovinky…

Mne sa uz par krat stalo, ze miestami som si nebol isty (pre tu pomalu jazdu/spomalovanie a zvuk), ci je este jazdec v rychlom kole, alebo vypustil, strasne… :sweat_smile:

2 lajkov

David ti napíše, že zasloužený podvod, pardon dominance je v pořádku

1 lajk

Mercedes zjavne ešte nevie odhadnúť koľko musí skryť, aby mohli vôbec začať svoje trápne cirkusové vystúpenie o tom, ako je Ferrari / McLaren blízko a že RB má najlepšiu pohonnú jednotku.

2 lajkov

No ono to vždy na onboardu vypadá, že někomu umírá motor a ta rychlost tomu i pomalu odpovídá :roll_eyes:

2 lajkov

Ale človek sa zajtra aspoň vyspí a môže preskočiť ako šprint, tak aj kvalifikáciu a stačí v nedeľu pozrieť štart a prvý pár kôl komu komu bude skôr dochádzať energia na dlhej rovinke.

1 lajk

A co bys čekal od Parkinsona?

Tak Mclaren 0,3 na motoru a 0,3 na šásku, máme nadváhu… to se dožene !!!

2 lajkov

To jako myslíš, že by to někdo jiný dělal jinak ?

Jak na motoru, však si tu říkal, jak mají všechno stejný motorově

Zatiaľ pokračujeme v super jazde. Ferrari potvrdilo, že sú druhí najlepší. Prekvapil ma Piastri, prvý sektor ružový a aj tak skončil až za Norrisom a Lewisom.

1 lajk

Ještě, že Toto ujišťoval všechny, že to dělá pouze nepatrný rozdíl, maximálně do jedné desetiny, zanedbatelná maličkost přece :grin:

1 lajk

Protože FIA v tom jede s Mercedesem, asi jim ta dominance vyhovuje :slightly_smiling_face:

ja ti to preložím. Jos mal na mysli niečo ako “Mercedes má najlepší motor široko ďaleko, spravili super prácu”. Ale keďže pochváliť niekoho je občas niektorým zaťažko, tak to napíšu takto.

1 lajk

…baterie došla :grinning_face_with_smiling_eyes: Jak vzrušující :grin:

1 lajk

Já bych počkal na to, až to zruší, aby jste pak nebuleli znova. :grin: