Norris to absolútne nezvládol aj Kimi ďakuje, lebo tam sa mu na štarte musel vyhýbať.
Kto vyhral Lawsona tak ozaj congrats
Hamilton výborný, Piastri takisto slušne, pekne uštval Maxa.
Zvyšok v DrS vláčiku v top 10.
Norris to absolútne nezvládol aj Kimi ďakuje, lebo tam sa mu na štarte musel vyhýbať.
Kto vyhral Lawsona tak ozaj congrats
Hamilton výborný, Piastri takisto slušne, pekne uštval Maxa.
Zvyšok v DrS vláčiku v top 10.
Len aby to celé nerozladili teraz
No však nevedel tam zatočiť a ho to vynášalo. Inak z predku mal najrýchlejšiu pace, ale keď jediné overtake miesto nevieš sa priblížiť.
Nemajú inú možnosť a to sú už malé úpravy. McL sklamanie úprimne
Ak sa kvalifikujú lepšie tak sú aj tak jasní kandidáti na win
Vidime ze Red Bull tahne prvnich cca 10 kol, pak zacne odpadat, Ferrari s Lewisem konzistentni vykon, do zavodu velky favorit, musi davat Q poles a bude to dobry. PIA byl zaseknuty za VER, ale i tak 7s je dost, asi se zbytecne nehnal.
Kvalitny sprint.
Lewis uplna parada, ze vyhra (hoci aj sprint) tak skoro, cakal asi malokto.
Oscar a Max tiez vyborne vykony a suboj, Oscar s peknym manevrom.
Naopak Lando si to riadne pokazil chybou.
Bolo vidiet, ze McLareny zo zaciatku po starte nemali grip a chybou sa nechal rozhodit a nasledne bol prekvapivo pomaly.
Do zajtra ma/maju co napravat, o dominancii nie je rec…
Verstappen moc dovodov na optimizmus nema, ked sa pozriem, ako v poslednych kolach odpadol. Ak superi nezbabru kvalifikaciu, tak bude Max rad za top 5.
Hamilton vyborny vykon, podobne ako Vettel potreboval na vitazstvo (aj ked len sprintove) dva preteky. Ferrari vyzera, ze tu pracuje s pneumatikami velmi dobre, aj Leclerc mal na konci v porovnani s Russellom a Verstappenom dobre tempo.
Mclaren dobre, ale na dominanciu to nevyzeralo. Ferrari vyzeralo byt v manazovani pneumatik lepsim timom. Norris upne zbytocna chyba.
Radšej som ani nemal vstávať , ale tak budiš, nech si tých 8 bodov užije
, odolal tlaku Maxa, zajtra to hádam bude iná pesnička, neviem, ja mám stále “horkú” pachuť vidieť Hama v červenom, teraz je to, akoby Messi prestúpil do Realu a dal v El Clásicu gól Barce, “it doesn’t feel right”
.
Landovi načapovali bublinkovú vodu do pneumatík?
Lewis klobúk dole, príjemné prekvapilo.
Max sa môže veľmi rýchlo vrátiť na svoje rezervované miesto v šampionáte.
Cekal jsem ze LEC nakonec RUS da, ten uz se ke konci kroutil jak had, obema Ferrari drzeli pneu, to z nich dela favority, dost cumim.
Skvelá kombinácia Hamilton - Ferrari - Víťazstvo
Myslím, že Čína zatím docela dobře drtí slova o nějaké ultra dominanci McLarenu…
Norris nekecal, nejni to ideal, takovej propad, zajimavy, asi napor na hlavu.
Bez potreby stratégie je Ferrari silné, lenže preteky sú dlhé…
Hamilton je mazák, celý život v F1 má monopost na víťazenie
Tech necelych 20 kol je slusnej vzorek pro zavod, Ferrari proste musi davat Q, hlavne Lewis, jinak pokud neprijde silnejsi okolnost, da se neco predpovedet.
Dajte mi nejaku rychlu odpoved. Po VC Australie sa vravelo, ze Norris a McL budu dominovat. Teraz naopak citam, ze nema sancu a ze to bude znovu Ham vs Ver sezona. Ako to je naozaj? Ake je tam to rozlozenie sil a co mozno cakat teda v Q? Alebo to bude uplny cirkus à la 2010?
Zatim vidime aktualni rozlozeni sil:
Tento rok sa majstrom stane Oscar
Ferrari zdá sa manažuje pneu lepšie, RB odpadáva po +10 kolách, McLaren klasicky ostáva ešte v dobrej fáze aj po dlhšom stinte ale zdá sa, že sa Ferrari drží lepšie, uvidíme zajtra po pretekoch , podľa mňa McLaren stále favoritom sezóny
, teraz im zdá sa nesedí nastavenie alebo konkrétne tento okruh, v Melbourne by s prehľadom dávali všetkým hltať prach za sebou, teraz majú zatiaľ mierne “off-víkend” ale nečudoval by som sa, ak Lando (narozdiel od včerajška) zvládne kvaldu a pacne to aspoň na prvú / druhú radu, následne zajtra vyhrá.