LIVE: Šprint na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

Jojo, vim. Kazdopadne si porad myslim, ze za ten kilometr s DRS a slipstreamem by mel byt rozdil daleko vetsi, nez je par km/h.

Jak to někoho může bavit?

Jak někdo může napsat, že je McL dominantní :smiley:

Tvl ať vyhodí tu trať, na to se nedá dívat.

Skôr sa nedá dívať na to ako sa o pol sekundy rýchlejšie monoposty nevedia predrať pred traktor

6 Likes

Kde je traktor? Nevidím.

Asi myslí Mercedes, který má problém předjet Tsunodu taky

Touche
Screenshot_3361

2 Likes

Zivotna forma. Uvidime, ci si setri pneu na nejaky nejaky fialovy minisektor v poslednom kole. :es:

2 Likes

Který traktor?

Musi setrit… Behem par kol ztratil vterinu. A to v druhym aute sedi hobby pilot, kteryho bavi spis tenis…

1 Like

Traktor je este pomalsi nez Haas?
Sam spravne vyssie napises, ze je to tu o top speed (vyhoda McLarenu v degradacii tu v sprinte nie je) a potom pises bludy o traktore?
Aj kebyze Maxa Oscar predbehne, dalsie kolo mu to Max vrati…
Minuly rok tu mal Max inak co, trajekt? :sweat_smile:

1 Like

Ja neviem ale ak som správne videl z P1 štartoval Oscar, ak by si to udržal tak v prostrednom mu okamžite naloží sekundu a už by si Max nepípol

4 Likes

Max Verstappen pozdravuje Zaka Browna, ktory hovoril, ze v najrychlejsom aute dokaze vyhrat ktokolvek. :grin:

Dnes si jeho najlepsiu jazdecku zostavu povodil ako slepecky pes. :orange_heart:

6 Likes

Parádní trať. :smiley: Musí být radost vidět DRS train na mítě. :smiley:

Matti je fanatik McLarenu, jemu nevysvetlis. Pre neho McLaren nie je dominantne auto, RB je na ich urovni, Matti ma klapky.

a na to si přišel jak?

A ako sa mal ubranit tomu slipstreamu po starte, to snad nemyslis vazne :joy:
Ho obehol jak F2ku…

Mclaren muze libat nohy Marshallovi a dalsim lidem z redbullu, ze postavili takovy auto… Tihle dva maji k mistrovi hodne daleko.

3 Likes

Max to zvládl krásně, klobouk dolů. Lando mi po včerejšku udělal celkem radost, odjel dobrý sprint. Jinak celkem nuda.

3 Likes