Jojo, vim. Kazdopadne si porad myslim, ze za ten kilometr s DRS a slipstreamem by mel byt rozdil daleko vetsi, nez je par km/h.
Jak to někoho může bavit?
Jak někdo může napsat, že je McL dominantní
Tvl ať vyhodí tu trať, na to se nedá dívat.
Skôr sa nedá dívať na to ako sa o pol sekundy rýchlejšie monoposty nevedia predrať pred traktor
Kde je traktor? Nevidím.
Asi myslí Mercedes, který má problém předjet Tsunodu taky
Touche
Zivotna forma. Uvidime, ci si setri pneu na nejaky nejaky fialovy minisektor v poslednom kole.
Musi setrit… Behem par kol ztratil vterinu. A to v druhym aute sedi hobby pilot, kteryho bavi spis tenis…
Traktor je este pomalsi nez Haas?
Sam spravne vyssie napises, ze je to tu o top speed (vyhoda McLarenu v degradacii tu v sprinte nie je) a potom pises bludy o traktore?
Aj kebyze Maxa Oscar predbehne, dalsie kolo mu to Max vrati…
Minuly rok tu mal Max inak co, trajekt?
Ja neviem ale ak som správne videl z P1 štartoval Oscar, ak by si to udržal tak v prostrednom mu okamžite naloží sekundu a už by si Max nepípol
Max Verstappen pozdravuje Zaka Browna, ktory hovoril, ze v najrychlejsom aute dokaze vyhrat ktokolvek.
Dnes si jeho najlepsiu jazdecku zostavu povodil ako slepecky pes.
Parádní trať. Musí být radost vidět DRS train na mítě.
Matti je fanatik McLarenu, jemu nevysvetlis. Pre neho McLaren nie je dominantne auto, RB je na ich urovni, Matti ma klapky.
a na to si přišel jak?
A ako sa mal ubranit tomu slipstreamu po starte, to snad nemyslis vazne
Ho obehol jak F2ku…
Mclaren muze libat nohy Marshallovi a dalsim lidem z redbullu, ze postavili takovy auto… Tihle dva maji k mistrovi hodne daleko.
Max to zvládl krásně, klobouk dolů. Lando mi po včerejšku udělal celkem radost, odjel dobrý sprint. Jinak celkem nuda.