LIVE: Prvý tréning na VC Saudskej Arábie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Odvedl to takticky líp, než kolega no

1 Like

Aspoň tam se trochu ukáže. I když mezi zdmi by své zkušenosti prokázat měl.

1 Like

Pri všetkej úcte neviem, či toto som čakala.

Ak už to nedá tento rok aspoň ako tak solídne tak čo s ním? A zatiaľ je dosť horší ako kolega pritom v F2 už je veterán

3 Likes

Jakože je Martins sexy muž.
Staněk je veterán, ale Fornarolli úřadující mistr světa F3. :eyes:

To necháš jen tak svému broučinkovi lámat krovky? :cockroach: :grin:

Má vůbec Crawford superlicenci?

Se musí starat sám, jinak z něj nic nebude :smile: . Mně je to věčné vzývání bájného Coltona Herty nějak proti srsti, tady by byl mladý šikovný kluk a národnost má správnou, tak co.

Zatím ne, ale to Herta taky nemá. Snad by si ji letos mohl vyjezdit, nějaké body má, ale nechce se mi to hledat :slight_smile: .

Arvid je šikovný o něj strach nemám.

Kam dál je vůbec problém, i kdyby se mu dařilo. Do F1 se i tak nepodívá. Ale líp by se na něj koukalo, když už se dostal do slušného týmu. Tohle je zatím zklamání, co si budeme povídat.

2022 - F3 - 7 místo to je 7 bodů
2022 - Asia - 6 místo to jsou 3 body
2023 - F2 - 12. místo to je prd.
2024 - F2 - 5. místo to je 20 bodů.
Asi…

A co když je všechno jinak. Ten prodej podílu z týmu F1 nemusí být jen tak. Třeba Strolla hodili beduíni přes palubu a rozhodli se raději koupit Renault, než se handrkovat se Strollem.

Však tím líp pro AM

1 Like

Moc nevím proč by prodej podílu který patřil automobilce Strollovi znamenal že beduíni házej Strolla přes palubu, mě napadá spíše trochu naopak. Ale samo beduíni můžou využít dostupnější Alpine, jestli je :man_shrugging:

Ses díval na Snowboardaky? :joy:
Radši mi spočítej, kolik má Crawford bodů na superlicenci. Mně vyšlo 30, čistě z výsledků. :grin:

Takže potřebuje dalších 20. Je to na něm… Počítají se myslím poslední tři roky.

Veď do F1 nie ale aj dobrú sedačku v iných sériách by si zaisťoval ľahšie.

Načo iné išiel do ďalšej sezóny F2 ?

Jenže Alpine vlastní asi 10 majitelů. Takže těžký.

Právě, tam si to můžeš koupit i ty. I když ty vlastně vyděláváš 400k měsíčně …