Jistě, až na to, že celou sezónu si jezdci sdíleli data, ale v posledním závodě tomu tak není a s vynechaným tréninkem je to handicap ať chceš nebo ne
To samozrejme @Rolandyno ucelovo vynechal (napriek tomu, ze je to tu uz x krat uvedene v com je rozdiel a podstata) a nadalej sa tvari a dokonca pise, ze su to rovnake situacie, pritom fakticky nie su - to nie je nazor, ale objektivna realita.
Takze nebudem stracat cas, ked si niekto vybera len co sa hodi a opakovane ignoruje a nereaguje na preukazatelny rozdiel.
Ako OK ak už zabiehame do detailov. Takých zanedbateľných drobností bolo počas sezóny. Vie niekto, do akej miery od seba kopírovali nastavenia? Od Talianska to vyzeralo, že si Oscar a Lando nemajú ako vzájomne pomôcť. Keď sa darilo Oscarovi, nešlo to Landovi. A keď sa darilo Landovi, nešlo to Oscarovi. Hlavne Oscar viac krát hovoril, že mu to akosi nepasuje. Zrejme mal možnosť jazdiť aj Landove nastavenia a aj tak sa Oscarovi nedarilo optimálne. Ak Oscarovi doteraz nefungovalo Landove nastavenie, nebude mu fungovať ani teraz. Oscar má všetky data za celú celučičkú sezónu. Aj z minulých sezón všetko čo len potrebuje. Aj z dnešného FP1 má dáta zo svojho auta to nie je tak že jeho auto nejazdilo. Oscar mohol celý čas sledovať ako Lando jazdí. Keď spravili zmeny na Landovom aute ako sa to prejavilo. Oscar je predsa top pilot. Vynechaný tréning ho nijako nerozhodí.
Jednoznačné je, že tréningov počas sezoný vynechali všetci rovnako. Či Oscarovi bude teraz chýbať data od Landa z FP1 to už je taká alchýmia.
Presne ako som spomenul, evil McL na zaciatku sezony donutil Piastriho si vybrat Abu Dhabi ako pretek pre juniora. Zatial co ostatne timy nechaju vybrat si jazdcov, zly zly McL im naordinoval presne na ktorych pretekoch musia ich jazdci prenechat FP1 juniorom a presne vedel ze v poslendom preteku sa bude rozhodovat o titule!
A zjavne stale nechapes to, ze Piastri si toto privolal sam, ked to nechal “na posledny pretek sezony”. Ked sa praveze rozhoduje o titule, tak logicky ze nebudu garaze zdielat informacie v doslova poslednom rozhodujucom preteku nech sa dialo v predoslych pretekoch v ramci zdielania dat hocico - paradoxne, znova, “papaya rules” im umoznilo, rovnako ako u vsetkych ostatnych timoch, rozhodnut na ktorych pretekoch prenechaju FP1. Posral si to tam Piastri vyberom preteku (oh wait, pravda, ty stale veris na konspiracii ze im to naordinoval McL). Vsetky timy si vyberu Mexiko, ale prave McL by povedal Piastrimu: “sorry, nemozes nechat FP1 juniorovi nikde inde okrem v poslednom preteku sezony”. Ostatni jazdci si vyberaju FP1 kde FP1 je irelevantny (paradoxne aj v AB), ale McL zauradoval a ako jediny tim prikazal utlacanemu Piastrimu si vybrat AB
(ze si to vybral aj Hamilton - i ked podla tvojej logiky mu to prikazalo Ferrari, uz nevadi)
Kvoli takymto ubohym konspirorom sa deju veci ako ked Antonellimu sa vyhrazali smrtou lebo niektori ludia maju problem prijat realitu a nevidiet vo vsetko konspiraciu.
Jednu vec co ti uznam je to, ze nemam rad Piastriho. Narozdiel ale od tunajsich chutnučkých uzivatelov sa nebudme tvarit ako fanusik oboch jazdov McL ako niektori zo svatej trojky. Kazdopdne nic z vecí ktoré tu spominam v ramci vymysleneho kosnpiratorskeho zvyhodnovania Norrisa nie su nic ine ako fakty.
Co sa mi tiez paci je to, ze ked Norris daroval prvy win Piastrimu v Madarsku, tak hateri vypisovali ako chyba champion mentalita Norrisovi ked to neodmietol + zaroven ze je spravne aby od neho pozadoval McL aby prenechal P1 kvoli ich chybe (ano, je to hatersky paradox). Ale v momente ked garaze nezdielaju (irelevantne) data z FP1 kvoli hluposti Piastriho kde sa prerátal a su to posledne rozhodúce preteky, tak zlý zlý McL ktorý preferuje Norrisa. To uz nie je tá mýtická “champion mentalita”?
Dal som ti citaciu Bearmana zatial co ty si trvdil ze je to na rozhodnuti timu a nie jazdcov takze vykrucaj sa zo svoje ■■■■■■ kolko chces. Bolo o tom tiez niekolko rozhovorv, ale to by si musel robiť aj niečo iné ako zapisovať do excelu prečo Alonso vyfailil pretek. Ako som už raz povedal, na podobých dezolátov ktorí popierajú realitu a žijú vo svojej alterantivnej realite alternatívnych “faktov” som si uz zvykol aj bez toho aby som musel citat tvojich 1200 spammov za mesiac na tejto stranke.
Tak timy alebo jazdci? Uz si vyber…
A vybral si ho predsa aj McLaren.
Oscar by si mozno vybral rad Mexiko, ale vybral si ho podla teba Lando.
A je mozne, ze Oscar potom AD (to ja ani v skutocnosti neriesim ci tim/jazdec), nakolko az tak velky zmysluplny vyber uz nebol (aj pre sprinty) a vybera ho tak opat vacsina, ktora vsak nadalej zdiela data interne (aj tebou spominany Hamilton), narozdiel od nahlej zmeny iba v McLarene.
Ked je to spolocne zdielanie a analyza dat taka nepodstatna a zbytocnost, preco to ti “hlupaci” robili 23 VC (najneskor po Singapure mali prestat) a ostatni celu sezonu…
Ja nikde nekonspirujem, tak nedristaj.
Kto presne to takto rozhodol neviem, nemyslim si ze to urobi velky rozdiel, ale ako pises, ide o poslednu VC a pocita sa kazdy detail a to, ze prenechat miesto novacikovi ked sa zdielaju vs nezdielaju data je rozdielna situacia a teda nerovnaka vyhoda/nevyhoda, nie je konspiracia, ale fakt.
O tom, ze by Oscar vedel, ze ak si vybere AD, nebudu sa tam zdielat data, si dorucil nula celych, nula nula nula dokazov.
Mozno stacilo reagovat len na toto, lebo to vsetko vysvetluje.
Ale aspon si cennim uprimnost, bez ironie 
Btw v Madarsku 24 vratil Lando darovane (undercutom), taka je cela pravda, ale to je uz zbytocne riesit, viem, ze to cele bola zbytocna snaha, z dovodu vyssie uvedeneho 
Sorry ale nemozeš byt tak hlúpy ako svatá trojka ze by si si myslel že je to to isté. A nevedel by si to rozlíšiť. Ako som uz ale povedal, konšpirácia až na prvom mieste.
Tak rozhoduje o tom tým nebo jezdec? To není ani možný co předvádíš zase za cirkus
To snad není ani možný. Celou dobu se to tu řeší. Pokud jezdci si sdíleli data, tak vynechání FP nebyl takový problém, no v AD to problém je, navíc to sám Piastri včera řekl, že mu ten nedostatek kol chybí, aby si mohl doladit setup. Detail to možná je pro tebe, ale je to podstatná věc, kdyby si nepřišel věci zase vytrhávat z kontextu, tak bych ti to nepsal.
Co říkáš na šňůru proher Lance s Alonsem 0:35, když si tu psal, jak i jednoruký Lance je na jeho úrovni v Q? 
Už aby byl konec sezóny a Donkey se konečně naučil s excelem, protože co tu předvádí za střelbu do nohou a pak mezi oči, tak není ani možný
Asi tolko ako ty hovoris o prehre Alonsa s Oconom 
@HellHogr neboj, nejake kurzy s excelom urcite najdes na internete, nie je to len o vyfarbovani buniek podla pravidiel, resp. podla toho kedy Alonso prehral s Oconom 
Ked Alonso prehra, tak je to spolahlivost, chyby timu a nespravodlivost celeho vesmiru. 
Jo takže si byl těžce, ale těžce mimo, máš z ALonsa osypky, ale budeš tu psát jak je někdo hloupej. Donkey na tebe sedí dokonale. 
No povedz nech sa zasmejeme, prehral Alonso s Oconom lebo je horsi jazdec?
Ako zdroj cakam ten legendarny excel.
Prohral kvůli fatální nespolehlivosti, mohl mít zhruba dvojnásobek bodů, už jsem ti to psal i s fakty, zatímco ty jsi svoje hloupá slova nedokazal okomentovat, jen to někam neustále stáčíš jak zoufalec.
Ale no… Dufal som ze skopirujes ten tvoj milovany excel, si ma celkom sklamal, uz som sa naň tešil
Vyhovorky a konspiracie až na prvom mieste, všakže?
Co je na faktru za výmluvu? Měl Alo víc technických dostoupení, než Ocon? Měl, byly z bodovaných pozic? byly. To, že ty sezony neznáš a jen tupě kopíruejš tabulku z wikipedie, protože neumíš pracovat s daty ani se zdroji je jen tvoje blbost
Realná nespolehlivost monopostu, kde to máš i popsané co kdy jsou vyhovorky a konspirace?
Ty máš dost, Donkey.
Hmm, takze zrazu ta zaujimaju fakty? Asi tak ako ked Bearman a Lawson povedali ze jazdci si vyberaju kedy prenechaju FP1 juniorom?
Ved si dezolat, fakty az na poslenom mieste, takze sa netvar ze fakty ta zaujimaju.