Já Ti pořád říkám, že jsi měl toho ředitele vzít. Ale teď už je pozdě bycha h.o.n.i.t
(fakt jsem tím nemyslela nic nemravného!)
Strany garaze v McLarene si tento vikend nebudu sharovat data (narozdiel od doterajsich VC).
Tvarit sa, ze aj za tychto podmienok, je rovnaka nevyhoda nejazdit v P1 teraz na poslednej VC, ako predtym pocas VC, len preto, lebo sa udeluju rovnake body, je holy nezmysel…
A zaroven dalsie naplutie do “feroveho” interneho suboja jazdcov McLarenu, kde su udajne rovnake podmienky 
Já si myslím, že tahle možnost pro nováčky je velice prospěšná a pro chudobnější týmy dokonce prospěšná.
Vlastně i pro bohaté, protože při takovém testu poskytují nováčkům vozy poskládané z dílů, které si zaslouží spíše intenzivní péči, než použití na dráze. A nováčci za takové svezení platí hříšné peníze, takže slušný příjem do pokladny i zmenšení uhlíkové stopy z výroby dílů, které by skončily v popelnici o něco dříve.
JB22
Ten, kterýmu si vybavil ban, protože se ti nelíbilo co psal?
Pamatam sa na ten nick, co dostal permu a je to MP4-26 teraz? 
Nespamuj tu pcoviny
Však vypadni s Josem a ■■■■■■■■ tu už nebudou
Coze, to udelal?
Jj, ježek má live chat s adminem a hned mu chodí práskat
Tvl, jak muze mit nekdo takovou naturu.
Se zeptej ježka, ten chodí vyhledávat info o uživatelích a potom mají na discordu s Josem, norďákem a spol hodinku, kde pomlouvají uživatele, protože nemají nic jinýho v životě
Ak nasadenie nováčika nazveme nevýhoda - OK. Väčšina si túto nevýhodu naplánovala na posledný víkend. Tak to vyzerá, že odložiť nováčika na posledný víkend je najvýhodnejšie.
Aha takže keď Oscar nájde nejakú fintičku, tak ju neprezradí Landovi. To môže byť výhoda pre Maxa.
Slysel jsem ze cigi cigi chodi do duchodu uz od 18-ti.
O rozhodnuti McL som pisal v reakcii na Josa - ten spomenul McL a papaya rules a ako je toto neferove. V tvojom pripade som reagoval na “musí”, kedze nemusel.
Zase skemras o pozornost ty prostitut, lebo nikoho uz nezaujimas?
Asi je rozdiel nasadit novacika za jazdca co bojuje o titul a co nie, ale u teba asi nie, OK.
Ked museli tak museli, ale tento nepriaznivy stav zabetonovali rozhodnutim ktore tuto sezonu este nebolo - nezdielat data (toto uz nemuseli)…
Este sa mozno dozvieme, ze menej dat (vynechanie treningu) a nesharovanie dat ktore doteraz vzdy bolo, je vyhoda na finticky
a podstate si sa uplne vyhol (“rovnakost”) 
Kasli na to nereaguj na to … vidno kto riesi F1 a kto riesi ostatnych
Však k F1 si zas napsal velky houno, jen si tu křepčil ohledně uživatele a pokračuješ v tom, už abys odsud vypadl a byl tu klid