LIVE: Prvý deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Už sa blíži Austrália, nervozita a strach zo sklamania stúpa.

Zrovna jsem se na to chtěl zeptat, ty jsi bůh. :growing_heart: :growing_heart:

2 lajkov

Guess who’s back, back again?
Shady’s back, tell a friend. :waving_hand:

Tie predné krídla s dvoma lištami sú otras.

však to už je hotová telenovela. Kolikátý je to díl? 1357?

3 lajkov

tie časy vobec nevyzeraju pomalo za mna

z toho jak pozorujem Hamiltona si začinam mysleť že ani tento rok už nezažiari

Kde ho pozoruješ?

1 lajk

nespravne som sa vyjadril :smiley: proste v zmysle že jak čítam tento LIVE blog čo dnes robí Hamil, tak len “vidim” ako prebrzdí, opúšťa trať, hodiny.. z toho som si robil mienku že nejak sa nestotožnuje s tým čo má robiť :smiley:

2 lajkov

Emil bude letos bojovat o titul.

A nebo je to Ferrari tak špatné že už vůbec nedrží na trati … což by bohužel po posledních letech nebylo vůbec žádné překvapení …

1 lajk

Ok, já už myslel, že máš někde vysílaní. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

ta podlaha za prednym kolesom subojom koleso na koleso velmi nepomoze.

Audi ma najviac lakovania na aute takze palec hore. Lakovanie od hora az po podlahu.

1 lajk

To je asi najskaredsi part sucasnych monopostov a bude zrejme neraz “lietat” :see_no_evil_monkey:

1 lajk

Apple na svém oficiálním Instagramu zveřejnil sérii fotografií nového monopostu F1 stáje Cadillac, které byly pořízeny na iPhone 17 Pro. Důvod, proč si vybral právě tuto stáj, zatím není jasný – může jít o náznak partnerství, podporu nové stáje v šampionátu nebo jednoduše o snahu zaujmout atraktivním lakováním vozu. To navíc připomíná monopost fiktivního týmu APXGP z filmu F1: The Movie. Zajímavé no.

1 lajk

mali by to dat prec. normalne zobrat priloznik, orezavacku a smyk. S touto upravou na poslednu chvilu by som suhlasil.

1 lajk

Williams docela slape, nevidet problemy, slusne casy

Nevíte jestli už vypráskali Flavia kvůli jeho neschopnosti?