LIVE: Prvý deň predsezónnych testov | Magazín F1 - F1online.sk

@Daaviid23 F1 nesleduje, tak neví :grinning:

Dyť to taky beru pouze jako škádlení. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Tvl to jsem nezkoušel, díky za typ :yum:

Mobil s Alonsem? Jestli myslíš tapetu, tak si pravidelně stahuji fotky vesmíru od NASA, vždy mě vesmír fascinoval🙂

Ale typ je Gasly pro Ferduy tip zatím nezaznel :crazy_face:

Teď si poslechneme Davidovo moudro :thinking: To bude velký.

1 Like

To ale RB bojoval s Mercedesem. Na začátku 2022 to bylo vidět, RB byl na novodobé poměry vlastně dost slabej :grin:

Místo Severky máš koho?

Z takového moudra jsem malem spadl ze židle :face_with_spiral_eyes:

V roce 22 to byla procházka růžovým sadem pro RedBull. Jen Ferrari občas dokázalo vystrčit růžky, ale jen v Q :man_shrugging: Jinak náskok na ostatní byl hodně velkej.

Ve skutečnosti jsem překvapil sám sebe jak dobrej argument jsem vymyslel :sunglasses:

1 Like

První řekněme 1/3 sezony neměl RB jednoznačný náskok. Sám si tehdy říkal, že reálný rozdíl mezi RB a Ferrari byl mnohem menší než pak reálný bodový. Koukám že taky píšeš co se ti zrovna hodí :stuck_out_tongue:

1 Like

Proto jsem napsal, že nad ostatníma měl velký náskok, a nad Ferrari to měl těžký jen v Q.

1 Like

1 Like

Tak predsa len :joy: trapko

1 Like

Přesně tak, Pinďulando :smile:

Taky mi přijde trapný fnadit týmu co vede šéf, který podřízeným posílá dickpics :smile:

Ostatní jsou ale irelevantní ne? To, že minulý rok se na výkonostním druhém místě vystřídaly postupně 4 týmy, je těžka anomálie. Vždycky tě zajímá hlavní pronásledovatel. A na začátku nebylo Ferrari tak daleko jako kdykoliv potom.

Už i vedle přepsali z C1 na C3.
Díky za pozornost.

Jenže to bylo pod Binottem :smile:

1 Like