Aspon zistime aku realnu hodnotu ma EisKing & Fabry… Nie je to tolko eur navyse
Ja som tiez zvazoval znizit balik na Skylinku… Ale pockam este ci nahodou Pepa nedostane sancu zajazdit si po boku Maxa potom si priplatim za Novu
Aspon zistime aku realnu hodnotu ma EisKing & Fabry… Nie je to tolko eur navyse
Ja som tiez zvazoval znizit balik na Skylinku… Ale pockam este ci nahodou Pepa nedostane sancu zajazdit si po boku Maxa potom si priplatim za Novu
Dobré insights, nevedel som. Test Taylor Swift na akomkoľvek športe je niečo ako BigMac index
Verstappen a Král by bola väčšia bomba, ako Lewis do Ferrari. Google Trends by explodovali.
No momentalne je Taylor Swift vacsia ako akykolvek sport na svete (snad s vynimkou futbalu).
Pokud to nebude aspoň 1,5 sekundy, nemůžou být spokojený.
Zatial teda ziadna drama, zda sa, ze pokracuju vykonnosne trendy z minulej sezony.
Red Bull jednoznacne vpredu.
Za nimi suboj o druhe miesto medzi McLarenom a Ferrari.
Mercedes zatial vela neukazal. no z toho mala, co sme videli, neposobia prilis hrozivo.
Najvacsi prepadak sa zda byt Alpine.
Bude tohtorocny cierny kon, namiesto lonskeho astonu, prave mclaren?
F1 has been listed as the “most valuable sports empire” in the world by Forbes. Liberty Media, who own F1, are valued at $21 billion (£16.8bn), pricier than the ownership groups that Arsenal, Liverpool and Manchester United belong to. F1 itself is valued at $17.1 billion (£13.8bn).
Taylor net worth odhaduje Forbes na 1.1 miliardy. Musí sa viac snažiť (rozumej viac randiť a rozchádzať sa, aby mala lepšie výsledky)
Nebude, McL je považovány za kandidata top tým už tak
Je rozdiel net worth osoby a hodnota firmy. Ale myslel som to skor z hladiska zaujmu ludi, tam sa F1 na Taylor aktualne nechyta.
Těch 31,6 vypadá celkem dobře, co říkáš?
Na výpary celkem dobrý
Sa usmieval uz ked sa Russellovi vrtali v Mercedese … Asi tusia ze su v bezpeci
Áno, na počet človekohodín / výplata Taylor určite vedie (2h koncert vs 3 dňový víkend).
Taylor je prý oslovena od FOM na song k F1
Monopost McLaren mi prisiel najnizsie z pomedzi vsetkych timov… Mozno kvali set up
Len by ma zaujimalo aky ciel si daju pred sezonou. Ci im bude stacit titul alebo pojdu po 100% win ratio a ak sa nahodou zopakuje Singapur, tak to bude pre nich zla sezona.