LIVE: Prvý deň predsezónnych testov | Magazín F1 - F1online.sk

Aspon zistime aku realnu hodnotu ma EisKing & Fabry… Nie je to tolko eur navyse

Ja som tiez zvazoval znizit balik na Skylinku… Ale pockam este ci nahodou Pepa nedostane sancu zajazdit si po boku Maxa :smiley: potom si priplatim za Novu

1 Like

Dobré insights, nevedel som. Test Taylor Swift na akomkoľvek športe je niečo ako BigMac index :slight_smile:

1 Like

Maxik to ma pevne vo svojich chapadlach

Verstappen a Král by bola väčšia bomba, ako Lewis do Ferrari. Google Trends by explodovali.

Alzaci potom, co Max dal prve rychle kolo v prvy den testov:

1 Like

No momentalne je Taylor Swift vacsia ako akykolvek sport na svete (snad s vynimkou futbalu). :smiley:

2 Likes

Pokud to nebude aspoň 1,5 sekundy, nemůžou být spokojený.

6 Likes

Zatial teda ziadna drama, zda sa, ze pokracuju vykonnosne trendy z minulej sezony.

Red Bull jednoznacne vpredu.

Za nimi suboj o druhe miesto medzi McLarenom a Ferrari.

Mercedes zatial vela neukazal. no z toho mala, co sme videli, neposobia prilis hrozivo.

Najvacsi prepadak sa zda byt Alpine.

3 Likes

Bude tohtorocny cierny kon, namiesto lonskeho astonu, prave mclaren? :thinking:

F1 has been listed as the “most valuable sports empire” in the world by Forbes. Liberty Media, who own F1, are valued at $21 billion (£16.8bn), pricier than the ownership groups that Arsenal, Liverpool and Manchester United belong to. F1 itself is valued at $17.1 billion (£13.8bn).

Taylor net worth odhaduje Forbes na 1.1 miliardy. Musí sa viac snažiť (rozumej viac randiť a rozchádzať sa, aby mala lepšie výsledky) :slight_smile:

Nebude, McL je považovány za kandidata top tým už tak

Je rozdiel net worth osoby a hodnota firmy. Ale myslel som to skor z hladiska zaujmu ludi, tam sa F1 na Taylor aktualne nechyta. :slight_smile:

1 Like

Těch 31,6 vypadá celkem dobře, co říkáš? :wink:

1 Like

Na výpary celkem dobrý

Sa usmieval uz ked sa Russellovi vrtali v Mercedese :eyes:… Asi tusia ze su v bezpeci

1 Like

Áno, na počet človekohodín / výplata Taylor určite vedie (2h koncert vs 3 dňový víkend).

Taylor je prý oslovena od FOM na song k F1

1 Like

Monopost McLaren mi prisiel najnizsie z pomedzi vsetkych timov… Mozno kvali set up

Len by ma zaujimalo aky ciel si daju pred sezonou. Ci im bude stacit titul alebo pojdu po 100% win ratio a ak sa nahodou zopakuje Singapur, tak to bude pre nich zla sezona. :smiley: