Toto je strašná mentalita, karma to vrátí
JJ Alonso by mohol rozprávať podplácať mechanikov v boji proti nováčikovi. Karma vrátila.
Však neviem komu by to mala karma vracať. Ja iba posielam, kto povedal že s tým súhlasím. Aj taký sú fanúšikovia. Ja Carlosovi prajem Audi alebo RB, ale pre mňa do rodiny Ferrari nezapadol a nehodí sa.
Williams má volant s displejom. Inovácia dekády. Toto im vyhrá titul.
A by ma reálne zaujímalo či má Logan imperiálne jednotky alebo metrické?
Sainz začíná vystrkovat drápy Už o půl sekundy před Leclercem.
Tvl no mne zase chlapci tvrdili, ze zltemu sa vzdy vyhnut
JJ na evolučnej trati, nižšie teploty a auta nastavené mechanicky už od Leclerca a samozrejme iný program
Stratil presne to ze RB siel do boxov a o 5kol mladsimi gumami na konci mali navrh, tvrdit ze mali lepsi manazment pneu je vtip dna
Irituje ma ze sa hras na fanusika Ferrari a pritom fandis len Leclercovi (cize vedome klames)
Carlos pred Leclercem je přece dobře ne?
Mozno si je typek uz isty, ze o tie peniaze aj tak nepride, tak ma taketo reci.
Nie fandím Ferrari a Leclercovi. Fandil som Alonsovi, Vettelovi a Kimimu. Sainz mi tam proste nesadol.
Z pohľadu auta áno.
A predstav si oslavoval som výhru aj v Singapure minulý rok.
V RB ho nechceme. Na jednotku nema, na dvojku je ambiciozny. A este ako bonus jeho fotrik. Nech si ho berie Audi.
To nedáva zmysel prečo sa teda Max trápil na žltých a bol jediný krát za sezónu obehnutý Leclercom v priamom súboji na trati? Prečo Ferrari si držalo zdravý odstup celý čas až do toho SC, kedy im proste biela guma schladla a to už dobre nezahreješ, pokiaľ je tá vrchná hladká vrstva zničená a zatavená
Asi tak další správny človek Carlos je dobrý ale na 2 sa nehodí a na 1 nemá.