Pěkně lítaj. Ferrari zase vyhralo testy.
Na dřevní štěpku? 
Ferrari nevyhralo testy. Vyhral ich Mercedes a treba o tom napísať aspon3 články
@Bretnix tak si se zase ztrapnil, když sis myslel, že to je běžný řešení a teď zase můžeš jít obdivovat Stalina, Lenina a Putina
Někdo už je po ránu vzhůru, ale jeho mozek ještě spí.
Copak Aston už ukázal lakování se kterým bude závodit?
Camo liveries je závodní livery jo? Ale tak s tím mozkem máš očividně pravdu 
Spi dál.
![]()
Tak sis zase udělal ostudu a teď se budeš kroutit, ale tak pro jistotu, když si nevyužil Google překladač na poprvé
Já jsem psal o Astonu, takže jsi zase potvrdil, že Tvůj mozek je stále ještě v hlubokém spánku.
A o čem myslíš, že jsem psal já? Puff tu píše nesmysly o livery AM během testů, tak jsem mu připomenul, že týmy měly jezdit s “livery” jen na testy. Ty si zase nepochopil o co go, tak se zase začal hádat. A jako vždy místo uznání toho, že si napsal nesmysl, tak se kroutíš jako had
Newey je povazovany za spicku vo svojom obore a aj ked boli casy, ze RB nemal top motor, stale ich tahalo prave jeho aero… Teraz pracoval ROK na novom astone a pracoval s tym, ze pride pohonna jednotka HONDA s ktorou prezil v RB par rokov. Takze urcite mal uz predstavu a urcite vsetko komunikoval prave s Hondou, aby to do sebavsetko pekne zapadlo. A Alonso vie spravit rozdiel aj v trosku pomalsom monoposte…
Minuly rok, to bol prave motor Honda, ktory priblizil Verstapena k boju o titul proti Norrisovi. Bez toho motora, by bol strateny.
O Aston sa tento rok nebojim, skor to bude RB. A o ten sa uz duplom nebojim 
Pokud jedeš na okruh na poslední chvilku a dily vyrábíš ( některé) taky na poslední chvilku… tak je lepši nic nelakovat, zdržuje to a je to dražší.
mna by este zaujimalo, ze aky performance gain je tam mozny okrem nejakej potencialnej nizsej hmotnosti. Ja som to pochopil tak, ze tie kridla su ON/OFF.
tak ta váha dělá velký rozdíl, jinak prý je to celkově snažší na nastavení jednoho systemu pod elektriku, než víc stupňový systém
zaujimave:
| Component | Hydraulic Estimation | Electronic Estimation |
|---|---|---|
| Lines / Wiring | ~1.5–2.0 kg (Stainless braided + fluid) | ~0.3–0.5 kg (Shielded loom) |
| Actuator(s) | ~0.4–0.6 kg (Small-bore cylinders) | ~1.2–1.8 kg (High-torque BLDC motors + gearing) |
| Valves / ESC | ~0.8 kg (Servo-valves + manifolds) | ~0.4 kg (Electronic Speed Controller / Driver) |
| Additional Fluid | ~0.5 kg (System volume & reservoir) | 0 kg |
| Total Estimated System Mass | ~3.2–3.9 kg | ~1.9–2.7 kg |
Kdyby jen šťastní a nadšení, oni jsou šťastní a nadšení radikálně. 
Tak snad jim to vydrží. 
Moc se neraduj, však oni se časem zvetí.