Graham se jako technik vyzná ![]()
Jak to bude v záři ? ![]()
Týmy F1 byly vyzváni, aby během závěrečných testů v Bahrajnu jezdily s omezeným výkonem elektrického pohonu, aby pomohly vyhodnotit záložní plán k vyřešení hlavních stížností na motory, jak prozradil server The Race.
Heeeej. To byl můj nápad!!!
FIA má plán, jsem tedy v klidu ![]()
Cadillac 2,3? ![]()
Ide vam aktualne prenos testov live cez F1TV v pohode, ci seka? Aby som vedel ci pindat na nich, alebo mojho internet providera ![]()
Sorry Puff, to nebolo na teba, ale vseobecne ![]()
Mozno by v Aston Martine mohli radsej skusit konsky zaprah, javi sa mi to perspektivnejsie, nez motor Hondy.
Nemám koupenou F1TV, takže nevím.
Niekto postol na X - Andy Cowell v Japonsku:

Chudák Cowell. Měl by se vrátit do Mercedesu, tam mu bylo dobře.
aj ked to znizia na 200kW aj tak budu mat cca 50kW rezervu v pretekoch. To su presne cisla, ktore mne vysli. spalovak by mal mat (minimalne) 2x taky vykon ako kers. Teraz su v pytli, uz mozu len znizovat elektromotor.
Do buduceho roku by mali povolit vyssi prietok paliva nech sa dostanu s ICE aspon cez 500kW, 600 by bolo lepsie.
Jenže průtok je na energii a ne na množství.
Možná proto se jim do toho nechce. Nůžky by se ještě více rozevřely.
Podľa Antonia Lobata má Honda o 5 percent nižší výkon než jej konkurenti.
že by měli konkurenti všichni stejně ?
Japonci si moc do motorů kecat nechtějí nechat….ja si furt myslím, že problém je hlavně ta převodovka.
Ale to koli tomu, ze niekto ma energeticky hustejsie palivo a iny zase redsie. Kazdy ma ine tak to nastavili podla toho. V praxi je to stale to stare obmedzovanie prietoku. akurat kazdy ma ine cislo odpovedajuce energetickej hustote paliva.
“Dozerat” na vyvoj motoru v japonsku je dream job. Ja by som to bral hned.
Zaujalo mě, že dnes Mercedes jezdí furt do boxů.
Třeba teď Kimi, vyjede z boxů a hned do boxů. Třeba 12x v řadě. Z boxů do boxů.
Něco podobného dělali i ráno.
Co se tím sleduje/testuje?
Zkoušejí režimy a hned posílají data?