Stačilo, aby Ferrari zlepšilo deployement a je 0,1s za Mercedesem.
To bylo fňukáního..
Aneb jak se říká..: “Nekecat a makat.” ![]()
![]()
Stačilo, aby Ferrari zlepšilo deployement a je 0,1s za Mercedesem.
To bylo fňukáního..
Aneb jak se říká..: “Nekecat a makat.” ![]()
![]()
Stačilo, aby pravidla platili rovnako pre všetkých no a vieme ako to dopadlo ![]()
To je škoda no.
Ale Ferrari mělo odjakživa speciální zacházení, takže se s tím musíme vyrovnat.
Kdyby jezdci Mercedesu maximalizovali tak maj skoro sekundu náskok, a to nemluvě o tom kdyby si u Mercedesu pustili i tu rezervu výkonu co si schovávaj aby měli 4 roky kontrolované tituly ![]()
Škoda, že Puff fandí tomu, aby prezident FIA pomáhal Mercedesu k titulům, jako by ten tým bez pomoci FIA ty tituly neuměl získat
Motorsport it psalo, že Mercedes jezdí na 70% výkonu. Ale to asi každý tým.
Čo prosím? A ako k tomu teda mala pristúpiť FIA? ![]()
Zase si sa strelil do palice, je to myslené tak ako to pochopil @Daaviid23 , ale je to blbosť, tak teraz sa tu opäť raz budeš krútiť ako had.
Jemu uplne prepina, podla mna odkedy zistil ako je na tom Aston s Alonsom, tak je na silnych liekoch
Nie je to tak davno, co tu alzaci vypisovali ako maju vsetci “bobek” z astonu.
Jemu prepína odkedy fandí Alonsovi. Roky 2010 a 2012 dodnes nespracoval. Ďalšia rana prišla s úspechom Maxa, na ktorého preniesol svoju nenávisť k Red Bullu a Vettelovi. No a táto tragédia Astonu je len taká rana istoty.
Treba ale byť citlivý, ten chlapec má vážne narušenú psychiku, takže opatrne, lebo is ublíži. ![]()
Tak pro tebe, když to nedokážeš pochopit (zapomněl jsem, že máš IQ rozložené skříně). Kritika je k přístupu FIA ohledně současných pravidel a řešení jejich neduh, zrušení závodů v Saudské a Bahrajnu využívají k tomu, aby měli prostor s tím něco dělat.
Už mě ani nepřekvapuje, že nedokážeš pochopit věci v kontextu, i když k tomu máš příspěvky. Se nedivím, že SK jde do prdele, když existence jako ty mají volební právo
presne tak, dopadlo to tak, že Ferrari pár rokov dozadu zrazu stratilo “zázračný výkon” a dostalo sa späť do svojho “talianskeho štandardu”. ![]()
Takze FIA vyuziva situaciu na Blizkom vychode k vynechaniu dvoch pretekov. Povedz mi ako? Ako to konkretne vyuziva, ked zrusenie tych dvoch pretekov je samozrejmost bez ohladu na to, co chce a robi FIA.
Zjavne to nepochopil ani David a asi nikto.
Som rad, ze ty si si zvolil Babisa a si na to hrdy. ![]()
Ty nedokážeš pochopit psaný text? Podívej se o čem jsme se tu bavili vzhledem k Q a ne, situace na Blízkém Východě to fakt nebyla
Ja som im to ešte pred testami vravel že odkiaľ berú tú istotu keď majú Neweyho že budú bojovať o titul.. V F1 je veľa dobrých inžinierov aj v iných tímoch ktorý priniesli úspech a nepíše sa tak o nich..
Tak velke prekvapenie nebolo, ale Russellov problem nejaku dramatizaciu priniesol a mozno aj preto mame najmladsieho drzitela PP - gratulacia Kimimu! ![]()
Ten mi je narozdiel od Georga sympaticky, cize mu tento uspech doprajem ![]()
Pochvala aj Gaslymu a Hadjarovi. Len desatina za Maxom a hned za nim je velmi dobry vykon a viac si asi RB od dvojky ani nepraje. Je to (zatial) prijemne osviezenie oproti nedavnym stratam a vysledkom Pereza, Lawsona a Cunodu… ![]()
Skoda ze Perez, Lawson a Cunoda sa nedockali tohtorocneho auta, mohli sme pisat rovnako aj a nich - takto su len za slabych jazdcov, co urcite nebude pravda
skoda. na Dziddu som sa tesil.
Tuto sezonu zrejme standard (ak sa nezmenia pravidla)…