LIVE: Kvalifikácia na VC Veľkej Británie | Magazín F1 - F1online.sk

Dobře, velmi polopaticky.
Když byl nejlepší RB, tak zaměření se na Maxe přineslo z náhodných třech závodu s vysokou pravděpodobností 3x25 bodů pro Maxe.
Když je teď nejlepší McLaren (všechna čest), tak jednou vyhraje Piastri, pak vyhraje Norris a pak nastane Kanada, kde oba nevyužijí potenciál a navíc Norris málem odstřelí oba dva jezdce.
Tohle myslím tím, že jezdci McLarenu si berou body…ale zároveň si to letos můžou dovolit, protože jsou nejlepší.

Já myslel protože Horny posílal dickpics a následně proto odešel Adrian :stuck_out_tongue:

3 Likes

takže tebe jako main fanouška Ferrari nezajímají body do PK? To sis ale dal šach mat sám.

:+1: + Alonso

Mě zajímá, která stáj získá PJ. PK je doplňková soutěž.

Zase chytání za slovíčka, když mluvím o “nich” myslím McLaren. Jinak jezdci McLarenu určitě nejlepší nejsou, mám je zařazené až za Maxe, Leclercem a Russelem. Alonso se těžko hodnotí, proto to nechávám u něj otevřené.

Jo proto nejsi main fanoušek Ferrari, už ti to vysvětluju po xté. Jsi fanoušek Verstappena a nejvíc práce si dáš s tím obhajovat RB a psát o nich, takže? :sweat_smile:

Že určitě nejlepší nejsou jsou docela silná slova, proč by Piastri nemohl být lepší než Leclerc třeba nebo Russel nebo aspon na podobné urovni. Jak mužeš napsat že určitě ne?

4 Likes

No ja neviem, ja by som ich za Leclerca nedával, minimalne Piastriho nie. Norrisovi sú vyčítané chyby pod tlakom, ale Leclerc ich robi takisto a nie málo.

1 Like

No to je úplně jednoduché. Když se bavíme o hodnocení pilotů, tak neexistuje objektivní měřítko, všechno je to ryze subjektivní. A podle mého subjektivního hodnocení jsou jezdci McLarenu zcela určitě a nepochybně umístěni tak jak jsem psal. :sweat_smile:

To je v podstatě i odpověď pro @Adam

1 Like

Adam má pravdu v tom, že Leclerc ve Ferrari udělal mraky chyb, ale tak to určitě jako fanda F, víš…
Samozřejmě tvuj subjektivní nazor ti brát nemůžu. Já ho nesdílím - napsat určitě je pro mě v tomhle až moc ultimátní.

1 Like

To je zlé, když už ani to jedno jejich auto na tituly s preferovaným jezdcem nestačí. Navíc jsem dlouhodobě pro 2 co možná nej jezdce v týmu, zejména v TOP týmu.

3 Likes

Dejve ty už bez těch dickpics ani neusneš ne? :roll_eyes:

Ale vždyť to neodpovídá tomu kontextu o čem se tu bavíme. Politika směřování vše na potřeby Maxe vedlo k tomu, že ten monopost má úzké pracovní okno, druhý pilot s tím má problém si poradit. A co víc, ta přetáčivost ničí pneu, a celkem logicky, když s tím Max zatáčí, jako by ty pneu neměly omezenou životnost. Potom se někdo může divit, že v race pace není Max tak silnej, jako v Q

2 Likes

:smile::smile::smile::smile:… aký,??? FAMÓZNY,VERSTTAPEN,:rofl::rofl:🫣🫣🫣

1 Like

Holt v nejrychlejsim aute nam to ukazal.