LIVE: Kvalifikácia na VC Veľkej Británie | Magazín F1 - F1online.sk

takže tebe jako main fanouška Ferrari nezajímají body do PK? To sis ale dal šach mat sám.

:+1: + Alonso

Mě zajímá, která stáj získá PJ. PK je doplňková soutěž.

Zase chytání za slovíčka, když mluvím o “nich” myslím McLaren. Jinak jezdci McLarenu určitě nejlepší nejsou, mám je zařazené až za Maxe, Leclercem a Russelem. Alonso se těžko hodnotí, proto to nechávám u něj otevřené.

Jo proto nejsi main fanoušek Ferrari, už ti to vysvětluju po xté. Jsi fanoušek Verstappena a nejvíc práce si dáš s tím obhajovat RB a psát o nich, takže? :sweat_smile:

Že určitě nejlepší nejsou jsou docela silná slova, proč by Piastri nemohl být lepší než Leclerc třeba nebo Russel nebo aspon na podobné urovni. Jak mužeš napsat že určitě ne?

4 Likes

No ja neviem, ja by som ich za Leclerca nedával, minimalne Piastriho nie. Norrisovi sú vyčítané chyby pod tlakom, ale Leclerc ich robi takisto a nie málo.

1 Like

No to je úplně jednoduché. Když se bavíme o hodnocení pilotů, tak neexistuje objektivní měřítko, všechno je to ryze subjektivní. A podle mého subjektivního hodnocení jsou jezdci McLarenu zcela určitě a nepochybně umístěni tak jak jsem psal. :sweat_smile:

To je v podstatě i odpověď pro @Adam

1 Like

Adam má pravdu v tom, že Leclerc ve Ferrari udělal mraky chyb, ale tak to určitě jako fanda F, víš…
Samozřejmě tvuj subjektivní nazor ti brát nemůžu. Já ho nesdílím - napsat určitě je pro mě v tomhle až moc ultimátní.

1 Like

To je zlé, když už ani to jedno jejich auto na tituly s preferovaným jezdcem nestačí. Navíc jsem dlouhodobě pro 2 co možná nej jezdce v týmu, zejména v TOP týmu.

3 Likes

Dejve ty už bez těch dickpics ani neusneš ne? :roll_eyes:

Ale vždyť to neodpovídá tomu kontextu o čem se tu bavíme. Politika směřování vše na potřeby Maxe vedlo k tomu, že ten monopost má úzké pracovní okno, druhý pilot s tím má problém si poradit. A co víc, ta přetáčivost ničí pneu, a celkem logicky, když s tím Max zatáčí, jako by ty pneu neměly omezenou životnost. Potom se někdo může divit, že v race pace není Max tak silnej, jako v Q

2 Likes

:smile::smile::smile::smile:… aký,??? FAMÓZNY,VERSTTAPEN,:rofl::rofl:🫣🫣🫣

1 Like

Holt v nejrychlejsim aute nam to ukazal.