LIVE: Kvalifikácia na VC Veľkej Británie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Dostal update od Audi

1 Like

Ferdo tak dalo to ferrari leclercove suciastky omylom hulkovi? :smile: jak to je teda

2 Likes

Už to asi bude pravda, že nadvláda Red Bullu mizí.

Alonso zatial pred Albonom :muscle:

Max ma po chybe poskodenu podlahu…

1 Like

Od tý doby, co ohlásil Newey konec, tak se čelo přiblížilo.
Do tý doby je drtili.

To je divný ne?

3 Likes

Čo je viac leaderske ako to že párkrát zasvietis na aute v teame ktorý na to proste nemá ?

1 Like

Kdo by takový kopanec u Ferrari čekal. Že tam vzali na letní brigádu Binotta? :grin:

Co je na tom divného? Teda jestli to byla ironie, tak tam prosím dej smajlíka :smile: .

2 Likes

Divný, že to bylo tak rychý.
Ze závodu na závod… nebo snad ne?

1 Like

Nemyslím, že divný. Naopak se ukazuje jaký je Adrian velký kalibr.

Newey uz na zaciatku roku hovoril ze sa superi dotahuju aze musia spravit radikalnejsi upgrade, asi to je na tom divne :grin:

2 Likes

Nordak to tu uz myslim spinal ze leclerc mal dva setupy ale tak ono to je vlastne jedno, neni to leader :smile:

2 Likes

Každopádne mám radosť z McLarenu ale aj nie lebo v 2026 budú zas 5. Team až kým im ktosi neukáže koncept ktorý totálne vykradnú a budú konkurencieschopní

Vraj je to tym, ze Wache vie tocit srobovakom iba dolava. Adrian vedel na obe strany.

1 Like

Keď je vývoj auta má byť akčnejší nie len čakať čo mu dajú do rúk . Pri stratégiách tiež len čaká čo mu určí tím nikdy nevie povedať podľa seba ako to vidí . Pre mňa to nieje majstrovský pilot.

Alebo RBR len sand bagguje a budu tlacit na zmrazenie motorovych pravidiel :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

1-2 baby… :slight_smile:
čus.

2 Likes

Ja súhlasím s tým že je Charles veľmi dobrý chlapec a to mu to trosku komplikuje ale tvrdiť že nemá talent a rýchlosť na to aby vyhral titul pri dnešných podmienkach je veľmi silne za mna

2 Likes

Velká gratulace Merglům. :muscle: :champagne: :clinking_glasses:

1 Like