LIVE: Kvalifikácia na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

No tady je to evidentně taky o upgradech RB. Nehrajme si tu na to, že Verstappen jezdí s traktorem. McLaren podle mě zaspal a může se mu to vymstít v PJ.
Navíc RB má jako jediný v poli B-tým. Tam ta spolupráce taky hraje do karet.

1 Like

Nikto sa nehrá na to, že Max jazdí v traktore, ale fakt je, že McLaren bol na poslednej VC podstatne rýchlejší, takže zatiaľ je stále vpredu.

2 Likes

Nějak se to sbíhá. :grimacing:

2 Likes

Jako ten trend je celkem jasný, a jezdci McLarenu prostě přestali dovážet body :thinking:

2 Likes

No a McLaren jednoznačně jedničku určit nemůže. Přijde mi že se chytli do pasti.

2 Likes

Pořád maj ještě tu výhodu že tam jsou 2, to znamená že pokaždé když jezdec McLarenu narazí na Maxe musí být maximálně agresivní. Pro Maxe by vypadnutí totiž znamenal víceméně konec titulových šancí.

2 Likes

Jenže takhle jezdci McLarenu nemyslej, takže sami kvůli sobě budou maximálně opatrní. Jen mezi sebou bude možná styl neprojdeš :smile:

2 Likes

Kdo vyhraje titul F1 2025?

• Max
  • Lando
  • Piastri

0 účastníci

Ja s tebou v tohle co pises v podstate souhlasim, ten Mercedes 2021 ale byl ciste o motoru a ne zkouseni upgradu jinde.

Ještě před pár závody bych řekl Piastri ale teď je to překvapivě otevřené.
Pokud Piastri bude dál kazit, tak paradoxně má šanci i Max.
Fandíme, věříme! :sunglasses:

1 Like

To se jim to vyhrava kdyz nove auto vyvijeli v prvni polovine sezony a ted kdyz ostatni stagnuji tak zase dominuji.

1 Like

Opäť graf vycucaný z prsta na základe jedného tréningu, v ktorom jazdili so stiahnutým výkonom a plnými nádržami.

V Singapure mal Mercedes strácať na McLaren takmer pol sekundy, Red Bull štvrť sekundy (tam by to asi aj sedelo, akurát strácali várazne aj na Mercedes) a Ferrari bolo úplne mimo realitu.

V Monze tiež Max vyhral na pomalšom aute. :smiley:

1 Like

a) ? Jsem zvědavý 1 pit v Austinu…

1 Like

U McL a jejich tyre managementu bych si to dovedl představit

Já bych se přiklonil spíš k variantě B) … ona ta bílá C1 bude velký risk a neznámá.
A ještě by třeba pro Norrise bylo dobré získat pozici po startě.

Tak podle mě uslyšíš od Verstappena, že pneu jsou v házji tak kolem 14 kola :smiley: ale dvojtej stop bude přinášet velkou výhodu v zisku na kolo, ty hard budou logicky rychle ke konci odpadat

Pojede se na jednu zastávku, pokud nevyjede šikovně SC nebo tak něco.