LIVE: Kvalifikácia na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

Akože keďže Max P1 a Norris P2. Leclercovi sa zajtra otvára veľká príležitosť ísť do vedenia po T1 a na čistom vzduchu nemusí moc robiť Lico.

Si počul aký trest dostal Lando do konca roka za Singapur? Vo všetkých stávajúcich víkendoch si Piastri vyberá ktorý chce vyjsť z garáže v Q.

2 Likes

Samozřejmě. Of course. Přesně tak. :cactus:

Poor Lando. :sob:

1515

Maval si inteligentnejšie príspevky ,ktoré som rád čítal. No teraz ti neviem???

To bylo pro odlehčení.

1 Like

J.e.b.o Šimonko už by si mohol skončiť s tými h.o.v.n.a.m.i si tu na smiech.

Tak to pak jo :slightly_smiling_face:

1 Like

Max strop, leclerc norris dobre kola, piastri tragedia, ale to je uz pribeh poslednych 4-5 vikendov…russell riez solidne… trapne je, že ferrari zrychlilo a nevie prečo

3 Likes

Hlavne že zrýchlo nie?:grinning:

2 Likes

Trochu věcněji: osobně mě skutečnost, že MV stačil jediný pokus k zisku PP, trochu překvapuje. Ale můj osobní názor je, stejně jako po sprintu, že McLarenu chyběla data ze sprintu. Red Bull udělal některé korekce v nastavení, protože ta data měl + Verstappen cítil, kde to auto ještě trochu kouše. Sprint je de facto i ostrý trénink. McLaren naopak tyto informace neměl plus byl vytížen tím, aby mechanici dali obě auta dohromady. V tom bych viděl příčinu, proč MV vyhrál relativně snadno. Tím samozřejmě nepodceňuji Maxovy kvalifikační schopnosti. Ale myslím si, že svou roli sehrál i výše uvedený faktor.

U Oscara Piastriho se také rýsuje otázka, nakolik unese tlak rozhodující fáze šampionátu.

8 Likes

takze Norris mohol ziskat PP a Verstappen stratil na svoje maximum 23 tisicin.

4 Likes

Pekne napísane. Uvidíme zajtra.

1 Like

helmutko, zásadní otázka, dokazal bys zastavit stopky za 23 tisícin vteřiny?

myslím, že by ses měl zklidnit.

4 Likes

Toto sa pikerovi Honzíkovi a brainlessratovi moc nehodí do krámu. Michal si to asi neuvedomil keď to sem dal.

1 Like

To máš odkiaľ?

PS: Po T1 v šprinte by toto právo výberu pozície v Q malo prejsť na Landa. :sweat_smile:

1 Like

Fakt? Že to hovoríš zrovna ty mne je úsmevné. Ale možno máš pravdu. Len napíš v čom konkrétne??? Či si si ma dnes náhodou vybral na vašu zelenú šikanu a chceš ma umravňovať?

1 Like

Zvládne. Helmutko má hodinky, které zvládnou minutu za 43 vteřin.

3 Likes