Akože keďže Max P1 a Norris P2. Leclercovi sa zajtra otvára veľká príležitosť ísť do vedenia po T1 a na čistom vzduchu nemusí moc robiť Lico.
Si počul aký trest dostal Lando do konca roka za Singapur? Vo všetkých stávajúcich víkendoch si Piastri vyberá ktorý chce vyjsť z garáže v Q.
Samozřejmě. Of course. Přesně tak. 
Poor Lando. 
1515
Maval si inteligentnejšie príspevky ,ktoré som rád čítal. No teraz ti neviem???
To bylo pro odlehčení.
J.e.b.o Šimonko už by si mohol skončiť s tými h.o.v.n.a.m.i si tu na smiech.
Tak to pak jo 
Max strop, leclerc norris dobre kola, piastri tragedia, ale to je uz pribeh poslednych 4-5 vikendov…russell riez solidne… trapne je, že ferrari zrychlilo a nevie prečo
Hlavne že zrýchlo nie?
Trochu věcněji: osobně mě skutečnost, že MV stačil jediný pokus k zisku PP, trochu překvapuje. Ale můj osobní názor je, stejně jako po sprintu, že McLarenu chyběla data ze sprintu. Red Bull udělal některé korekce v nastavení, protože ta data měl + Verstappen cítil, kde to auto ještě trochu kouše. Sprint je de facto i ostrý trénink. McLaren naopak tyto informace neměl plus byl vytížen tím, aby mechanici dali obě auta dohromady. V tom bych viděl příčinu, proč MV vyhrál relativně snadno. Tím samozřejmě nepodceňuji Maxovy kvalifikační schopnosti. Ale myslím si, že svou roli sehrál i výše uvedený faktor.
U Oscara Piastriho se také rýsuje otázka, nakolik unese tlak rozhodující fáze šampionátu.
takze Norris mohol ziskat PP a Verstappen stratil na svoje maximum 23 tisicin.
Pekne napísane. Uvidíme zajtra.
helmutko, zásadní otázka, dokazal bys zastavit stopky za 23 tisícin vteřiny?
myslím, že by ses měl zklidnit.
Toto sa pikerovi Honzíkovi a brainlessratovi moc nehodí do krámu. Michal si to asi neuvedomil keď to sem dal.
To máš odkiaľ?
PS: Po T1 v šprinte by toto právo výberu pozície v Q malo prejsť na Landa. 
Fakt? Že to hovoríš zrovna ty mne je úsmevné. Ale možno máš pravdu. Len napíš v čom konkrétne??? Či si si ma dnes náhodou vybral na vašu zelenú šikanu a chceš ma umravňovať?
Zvládne. Helmutko má hodinky, které zvládnou minutu za 43 vteřin.