LIVE: Kvalifikácia na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

Ja zas uplny opak. Jedna z najkrajsich trati.

Layout, prevysenie do prvej zakruty, sceneria, vlajky, zapad slnka a krasne suboje kazdy rok. :us:

Neviem ci si ju niekedy jazdil, ale ak nie, tak si ju skus zajazdit na dobrom volante a mozno zmenis nazor. Po Spa a Suzuke su COTA spolu s Mexikom a Braziliou moje najoblubenejsie trate na jazdenie z aktualneho kalendara.:slight_smile:

Prvy sector mal Verstappen rychlejsi o 0,15s aj po prvom pokuse ale Norris bol rychlejsi v druhom a tretom sectore dostatocne na to aby mal celkovo rychlejsi cas. Takze taka ista ta PP nebola.

Maxovi stacilo dokoncit druhy pokus druhy a treti sektor s priblizne rovnakymi casmi a mal by PP, nepotreboval sa v nich ani zlepsit (kedze v prvom sektore sa oproti svojmu prvemu pokusu zlepsil o skoro 0.05s). A v rozhovore povedal, ze trochu casu este mohol najst tusim v niektorej zakrute v druhom sektore. Skoda toho Russella fakt, bol som zvedavy aj na Ferrari. :confused:

Nevravim, ze ista, ale rozbehnute to mal solidne a podla mojho nazoru bola jeho PP pravdepodobnejsia ako Norrisova (samozrejme je to subjektivny nazor na zaklade prveho sektoru).

Jezdil, nikdy se mi nelíbila. Hlavně se mi nelíbí ta scenérie kolem tratě než trať samotná.

Koukám Lando na pp.
Super zotavení po včerejšku. :+1:

3 Likes

Lando super práce, Piastri si to pohlídal a je to cajk, Fernando vytáhl maximum z AM (i když udržet body bude extrémně náročné)

2 Likes

Alonso odvedl výbornou práci :+1:, ale zase upgrade nejde hodnotit pozitivně. Slibovali že poslední závody budou v lepší formě s výhledem 2025, vypadá to ale spíše na pořádný trápení. Ještě že díky Fernandovi je ta pátá pozice pro tým dost stabilní, ale nevím zda si tu pozici výkonem auta zasluhují. Bída. Ale ok, možná potřebují trochu času z balíku vytáhnout více, jenže to se říkalo o každým jejich upgrade a teď to nevypadá jinak :neutral_face:.

1 Like

Zrušte ty sprinty, to je zmatek na zmatek a vejkend je krátkej chytráci.

Alonso opět míle daleko před potenciálem svého vozu i týmu :slightly_frowning_face:

Alo po Q říkal, že problém je ten, že nestihli najít ideální nastavení balancu monopostu. Že po spritnu to upravovali, ale samozřejmě neměli možnost si to odzkoušet a doplácí na to, ale zase tvrdí, že novinky přináší zlepšení ve vykonnosti, a ukáže se to při optimálním setupu

Tak nie sú to krásne lesy v okolí ako napríklad v Rakúsku, ale tie zápasy slnka sú v Austine pekné. Každopádne je to vec vkusu. :slight_smile:

No, něco říkat musí, stále dokola, ale je to zklamání a blbě se to schovává.

Můj názor je, že problem je vždycky vyvážení monopostu při uprgadu a to jde za technickým ředitelem, což je Tom Ch., ten je tam od dob FI, fakt si myslím, že by už neměl mít na starosti vývoj technické části monopostu. Věřím, že ty vylepšení dokážou optimalizovat v Mexiku, kde se jede full víkend

Gratulace od fans soupere se Norris asi nedocka, aha :thinking:

1 Like

Nevím zda koukám zcela správně, ale vypadalo to před vypuštěním kol kvůli žluté vlajce že o pole se pral Sainz s Verstappenem, to mohlo být hodně těsné.

1 Like

Ano, Carlos říkal, že byl v zisku 0.3s před žlutou

Stejne tak mohl v dalsim useku ztratit, tyhle veticky nemaji moc velkou vahu, to neznamena ze nechci videt obe Ferrari vepredu, nejlepe za Norrisem a pred Red Bullem.

1 Like

No vypadá to že by Sainz i Max před Norrise šli no. Kdo na jakým místě těžko říci.

1 Like

Aj Leclerc bol rýchlejší ako Norris. Jediný Norris sa nezlepšoval. LEC bol neviem či 170 na svoj čas pôvodný lepší iba v S1

To je možný, já se jen díval kdo šel nejlépe v těch kolech co nedojeli.