LIVE: Kvalifikácia na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

Charles nadával. Myslíte, že dostane verejnoprospešné práce?
image

3 Likes

To ano, ale startoval na vnutrajsku. Zajtra to ma opacne, tak uvidime, ci to udrzi ako to udrzal dnes Max. :slight_smile:

Možná proto, že Max má 52 bodů náskok a Lando ví, že nemá šanci získat titul? :grinning:

Jestli Sulayem kvaldu sledoval, tak možná ano. :grin:

Možná jo a možná ne. Třeba se to ještě ukáže v budoucnu, jak jim to kamarádství opravdu drží. Zatím ok.

Stále si myslím že když sebou takto v Q někdo flákne tak se mu ty dosud zajetý časy maj škrtnout. Zkazil kvaldu nejen sobě, ale i ostatním.

Můžou zametat společně s Maxem :smile: .

3 Likes

V Baku mal Lando na zlte smolu, tu stastie (resp. smola Maxa) - a rozhodli prve pokusy Q3.

Zajtra je podla mna favorit Max, RB tu sedi lepsie nez McLaren, ale aspon to bude zaujimave.
Zvedavy som aj na Ferrari.
Mercedes dnes Q katastrofa…

4 Likes

Praveze tam to bolo opacne a moze to urobit Max. Hamilton bol na P2 a Rosberg na P1 a v prvej zakrute Hamilton vytlacil Rosberga z Austinu az na predmestie Houstonu. :smiley:

1 Like

Leclerc je rapper, on moze. :smiley:

3 Likes

inak paradoxne COTA nechceš štartovať pole. Extrémne možností kto ťa môže trafiť alebo zavrieť a vyviesť von na obrubník

1 Like

Myslel som ze ten co podpisoval tu PP trofej je Russell :smile:

Vycházím z toho, že Max rozjel druhé kolo výborně, zatímco Lando hůře - jen v prvním sektoru MV získal víc než činila jeho ztráta na PP po prvních pokusech.

Samozřejmě je v tom předpoklad, že by neudělal chybu, ale to zase tak odvážný předpoklad není.

Landovi dneska bohové trochu pomohli.

Ale Red Bull se zdá být zpátky ve hře, takže budu optimista. :slightly_smiling_face:

Nezaslouženě? To je hloupost, v prvním pokusu byl nejrychlejší a v tom druhým to zas tak uplně že ho měl na lopatě nebylo. Max měl být v prvním pokusu rychlejší, ale nebyl. Ten druhý jak by dopadl už se nedozvíme. I Sainz to měl zajímavě rozjeté.

4 Likes

Tak mu to stastie vratilo. :slight_smile:

Tazko povedat kto ma lepsie tempo, ale tiez by som stavil na Maxa, ale nie kvoli RB, ale kvoli Maxovi a kvoli tomu, ze Lando aj v sprinte ukazal opat malu chybu, ktora ho stala bod. :slight_smile:

Zatial sme v jeho podani nevideli preteky, kde by dlhe kola musel aktivne branit Verstappena, tak snad zajtra nam nejaky fajn suboj predvedu. (s vitaznym koncom pre Maxa :stuck_out_tongue: )

1 Like

54, pokud se nemýlím. 2 body rozdílu Max vybojoval dneska v sprintu.

Ale na podstatě tvé odpovědi @Evap to nic nemění.

Vsetko zalezi od toho ako odstartujes. Ak neodstartujes horsie ako ten za tebou na druhom mieste, tak ho skratka prekrizis a vybavene - tak ako to urobil dnes Max.

Jedine miesta, kde je PP vyslovene nevyhoda, su asi Rusko a Mexiko. :slight_smile:

SPA taky do by se říct.

Vratilo, aj ked myslim, ze Lando by radsej bral variantu start z cela v Baku a tu P2 ako realitu.

Sam som zvedavy na ich vykon a chyby, Lando uz musi riskovat, on ma stratu a teda logicky pojde viac na limit a ak cez, pride chyba.
Tie sa stavaju aj Maxovi, vid. Miami a ine…

Ale aj celkovo po sprinte aj prejave monopostu na trati mi pride na tom RB lepsie, uvidime race pace. Oscar je od Pereza nepochybne lepsi a tiez nezaziaril v Q (aj ked len 1 pokus), cize preto favorizujem Maxa…

1 Like

Trochu mimo, ale COTA se mi nikdy nějak nelíbila - trať na placce a vedle trasy obrovské pruhy v americké trikolóře.