LIVE: Kvalifikácia na VC Talianska | Magazín F1 - F1online.sk

Juki nepotřebuje upgrady třeba.

2 Likes

Tak to škoda že nedostal křídlo z Monaka :grinning:

2 Likes

Given Aston Martin has long since struggled with aerodynamic efficiency in this ruleset, the low-downforce demands and long straights of Monza have never been friendly.

Just ask Lance Stroll, knocked out in Q1 yet again, and for the third year in a row at this track.

Not so Fernando Alonso.

He has been fighting gravity in the AMR25 all weekend and to make it all the way to Q3 - and nip ahead of the second Red Bull with a great tow at the start of his final lap - is much more surprising than Aston Martin’s recent form would suggest. - SMM

2 Likes

Makkys mu asi dal take ake si pytal. preto aj ta Q3

On si řekl o podlahu, co je dva uprgady za tou co ma Max? :thinking:

2 Likes

aj to vidis na tom obrazku?

Jj vidím, plus ještě z rozhovorů, ale tak, kdo by si četl něco o technice, když sledujeme F1, že jo

1 Like

a kde to tam vidis?

1 Like

V Aston Martinu považují Alonsovo umístění za neuvěřitelné. S rychlostí o 13 km/h nižší než Bortoletto si ani v nejlepších snech nepředstavovali, že se dostanou do Q3. Alonso startuje jako osmý, ale vidí, že bude těžké získat body. Mluvili jsme s ním: „Je překvapení, že jsem tady. Změny v nastavení fungovaly.“

2 Likes

ale zase valal fialove minisektory v zakrutach.

Zklamu tě, fialové minisektory u Alonsa nebyly v Q3 nikde.

2 Likes

asi chcel vsetkym ukazat, ze sa to da aj bez nich

být 9.? No tak ještě aby se to nedalo. Koukej na tu F1 trochu.

1 Like

Jako ztrácet na rovinkách 13 km/h na Monze, nevím, ale asi to bude další traumatický závod.

2 Likes

Alův top speed je z Q2 druhý pokus, když měl tow na cílovce

2 Likes

Min. Hamilton s Ferrari si nás podá, nejspíš
i Juki s tou lopatou. 1 bod by byl velký úspěch.

2 Likes

Gaslymu hrozí pentle, takže asi start z boxů.

A za co? Pouštím si záznamy a snažím se dostat do obrazu.

Prý něco nedodali technici. Moc jsem tomu nerozuměl, ale odhaduji, že na voze něco dělali před uložením do parc fermé.

Nepodařilo se mi nic najít, ale to nic neznamená. Nakonec by to asi nebyla velká tragédie při formě Alpine a mohli by vyměnit co potřebují.