A mal nejaký príkaz od neschopného múriku ? Ale to by tam niekto musel vedieť spraviť rozhodnutie a niesť zaň zodpovednosť
toto ide za teamom
Protože tam nepřišel dělat dvojku.
Gratulácia prvej trojke. Na zajtra máme zarobené na dramatickú veľkú cenu.
Konecne zase sobota ako ma byt. Ja mam pocit, ze Verstappen si svoje kuzla vzdy odklada na tie vikendy, kde je Norris vynimocne lepsi od Piastriho.
A Ferrari určuje pozici jezdců na trati pro Q
Zaujímavé že Leclerc v Q1 a Q2 takéto príkazy mal. Ja som ešte nevidel aby pomalší jazdec bol ťahaný…
Zatiaľ ňou efektívne je a iba to dokazuje
Ke vsemu Hamilton ma pentli 5 mist, ne? Uplne zbytecny a mohl ho potahat…
Zajel vubec Tsunoda normální kolo svoje, nebo vždy musel tahat Verstappena?
Ale aj ked to tesne nevyslo, tak pekny vykon od Landa, vyzeralo to naozaj zle a nakoniec to pekne vytiahol.
Aston v Q3 jsem nečekal, ale i tak budou body asi celkem naročný ukol zítra.
V obou případech dělal tow pro Maxe
Vsichni vime ze Q win u VER znamena ze v zavode dostane cca 10-15s, holt za zvyseni sebeduvery se pyka
Je to výhoda mít onuci no
Tak nech prida.
Nechapem, co sa tu s Leclercom riesi, normalne bol pred nim niekto iny (tusim to bol Cunoda) od ktoreho si zobral tow.
Max jako vždy to vytáhl, Lando se otřepal a zajel velmi dobře, Piastri bude určitě zklamaný, mělo to být lepší. Jinak bych vytáhl Kimiho, který je nakonec blízko Russellovi a Bortaleto zajel výbornou Q. Alo zase vytáhl AM, nechápu jak, ale body budou hodně těžký zítra
Však preto každý hovoril že to je jasné, LEC preistotu aby sa dostal poťahá HAMa do Q3 a tam si to vymenia. No oni nie