LIVE: Kvalifikácia na VC Talianska | Magazín F1 - F1online.sk

A mal nejaký príkaz od neschopného múriku ? Ale to by tam niekto musel vedieť spraviť rozhodnutie a niesť zaň zodpovednosť

5 Likes

toto ide za teamom

Protože tam nepřišel dělat dvojku.

Gratulácia prvej trojke. Na zajtra máme zarobené na dramatickú veľkú cenu.

2 Likes

Konecne zase sobota ako ma byt. Ja mam pocit, ze Verstappen si svoje kuzla vzdy odklada na tie vikendy, kde je Norris vynimocne lepsi od Piastriho.

3 Likes

A Ferrari určuje pozici jezdců na trati pro Q

Zaujímavé že Leclerc v Q1 a Q2 takéto príkazy mal. Ja som ešte nevidel aby pomalší jazdec bol ťahaný…

Zatiaľ ňou efektívne je a iba to dokazuje

Ke vsemu Hamilton ma pentli 5 mist, ne? :slight_smile: Uplne zbytecny a mohl ho potahat…

1 Like

Zajel vubec Tsunoda normální kolo svoje, nebo vždy musel tahat Verstappena?

1 Like

Ale aj ked to tesne nevyslo, tak pekny vykon od Landa, vyzeralo to naozaj zle a nakoniec to pekne vytiahol.

3 Likes

Aston v Q3 jsem nečekal, ale i tak budou body asi celkem naročný ukol zítra.

2 Likes

V obou případech dělal tow pro Maxe

1 Like

Vsichni vime ze Q win u VER znamena ze v zavode dostane cca 10-15s, holt za zvyseni sebeduvery se pyka :lying_face:

Je to výhoda mít onuci no :man_shrugging:

1 Like

Tak nech prida.

Doslova…

1 Like

Nechapem, co sa tu s Leclercom riesi, normalne bol pred nim niekto iny (tusim to bol Cunoda) od ktoreho si zobral tow.

Max jako vždy to vytáhl, Lando se otřepal a zajel velmi dobře, Piastri bude určitě zklamaný, mělo to být lepší. Jinak bych vytáhl Kimiho, který je nakonec blízko Russellovi a Bortaleto zajel výbornou Q. Alo zase vytáhl AM, nechápu jak, ale body budou hodně těžký zítra

1 Like

Však preto každý hovoril že to je jasné, LEC preistotu aby sa dostal poťahá HAMa do Q3 a tam si to vymenia. No oni nie