Zdá se že Emil nějak ztratil motivaci poté když ho Toto Wolff odkopl.
No ja viem, len tuto PUFF ho ospevuje, pritom v poslednych 11 pretekoch F2 ziskal nejake normalne body len v dvoch… Takto sa image buduceho majstra sveta nebuduje. Ale vsak uvidime.
To by přece vyhrál
tak to je Prema. Vidíš aj Ollie má problémy a minulý rok mal 4 výhry. a bojoval o pódiá
Viete čo je funny. LEC v druhom pokuse zas stratil 0.2s v T1. Takže ho to pripravilo o pole.
Rozdíly
ALO -0’396 STR
BOT -0’344 ZHO
HUL -0’287 MAG
ALB -0’241 COL*
NOR -0’109 PIA
RUS -0’073 HAM
RIC -0’044 TSU
VER -0’040 PER
GAS -0’028 OCO
LEC -0’006 SAI
Keď som videl ako Perez poskytuje zákryt Verstappenovi, tak mi hneď bolo jasné, že Verstappenovi ako sa hovorí tečie do topánok.
Myslíš, že tam dneska byla ta setina do Q3?
Setina je vždy, první sektor se určitě dal ještě lépe. Ale v závodě se obávám že to bude relativně proti nim ještě horší. Ale možnost na body je.
Tecie, netecie. Jeho cas v Q2 bol este celkom solidny, cize ak ho este o kus zlepsil, tak by minimalne bojoval s ostatnymi. Nieco sa im ale muselo skaredo pokazit. Co je lepsie pre show, samozrejme ak McLareny velmi neujdu…
V Monze toho podla mna pri starte zo siesteho miesta vela nevymyslis. Najma pri tak vyrovnanom poli, kde hrozi vznik vlaciku.
na tomto môže ferrari zajtra tažiť. Pokiaľ budú mať super deg, mcl viac pokulhával, tak zajtra môžu na tom ešte stavať
Tak je videt ze Verstappen je fakt o 0,2s pomalejsi nez Perez, ten ho musi tahat, takhle se titul nevyhrava
Marko tvrdil ze v Italii Red Bull poleti jak vitr, uvidime treba Verstappen na startu vystreli na prvni misto, vsechno je mozne 🫣 vyhral by i v Sauberu, je to spicka, v F1 od 17ti let takze musi neco umet.
Norris si muze vyzkouset bezpecny start, to znamena ze nehrozi sestreleni Verstappenem, snad ho nezastoupi Piastri a nebude Mclaren double crash.
Hamilton a Verstappen vedle sebe na startu, doufam ze ho HAM deklasuje, nejlepe sestreli, chci videt modrou krev
Jenom detail. Nevím, jestli to zapříčinily výhružky ředitelství závodu, ale všichni zaslouží pochvalu za normální kvaldu bez slimáčího taktizování, které jsme viděli v minulých ročnících . Hned se na to líp koukalo!
Záleží aká bude spotreba pneu na tom novom asfalte + čo sa udeje na štarte. Minulý rok by som samozrejme súhlasil, ale tento rok je tam viac premenných, uvidíme.
V každom prípade trochu čudne sa mi na to pozerá, jednou z vecí, ktorá bola napr. na Michaelovi úplne TOP bola schopnosť doslova zomknúť pri sebe tím, keď sa šampionát začal trochu vytrhávať z rúk hlavne v 2000 a 2003. V oboch prípadoch bol signifikantný návrat na víťaznú cestu v Monze. Nehovorím, že to tak má byť presne v Maxovom prípade, zajtra takmer určite nevyhraje, ale celkovo som zvedavý, či predvedie niečo podobné. Základ s hecovaním tímu tam už bol, uvidíme čo ďalej.
V závodě je AM před Haasem a Williamsem