LIVE: Kvalifikácia na VC Španielska | Magazín F1 - F1online.sk

No však at jde do Bčka RB minimalně nebo vedle Alonsa do Astonu. Jsem s tím v pohodě.
Možná by se s tím i rozjel.
Discord_xMdVPGA28x

2 Likes

ty si to fakt nepochopil, o čom som písal ja? :man_facepalming:t4:

Však napíš konkrétnemu “postihnutému”, kto písal opak tvojho “názoru”. Už len z toho, že zdieľaš tak nič nehovoriaci hejt je jasné, že nič iné, ako konfrontáciu v podobnom duchu, ani neočakávaš. A keď sa niekto pozastaví nad štýlom tvojej “komunikácie”, napíšeš bullshit: “Když dáváš lidi na ignor list, tak se mnohou pravdu ani nedozvíš.”

Tak veľa síl do tohto boja - na druhej strane barikády máš rovnocenných súperov. (aj keď v sociologicko-politických názoroch ste v jednom tábore, takže si budete rozumieť aj slovníkom) :woozy_face:

Viem, že asi nepochopíš, ale podobné vyplakávanie tu už bolo z druhej strany:

Dosť bolo moralizovania, ten “ignore list” asi nebude až taká zbytočnosť :smiley:

3 Likes

Súdiac výkony dvojok v RB v poslednej dobe, ono vlastne to Bčko je prakticky Ačko. Posledná dvojka, čo v tom aute dokázala niečo zajazdiť bol Perez. Ale od určitej doby ani on. Rád by som sa niekedy dozvedel, kde je pes zakopaný.

3 Likes

Já taky, ale doufám že ne ten tvuj pes :frowning_face:, ten je na to moc krásnej. :100: :white_heart:

1 Like

Dík., dík, díky. :smile:

2 Likes

ach tá angličtina. Alo řekl o Maxovi RBR, protože každý vidí, že nikdo jiný nemá v RBR stejné možnosti jako Max.

1 Like