LIVE: Kvalifikácia na VC Španielska | Magazín F1 - F1online.sk

Slape dobre, teploty max 60 stupnov, diky este raz

1 Like

O jaké pravdě mluvíš? Vždyť celý Emilovský sněm za celý den nedokázal ani poukázat, že nemám pravdu. Pouze samé kňučení jak jsem k Emilovi ukrutný a jak moc ho nemám rád.

Mal som pocit, ze je toto venovane mne

Já jsem ready.

1 Like

O Tobě to sice bylo, ale odpovídal jsem na @HellHogr .

Tak teda aku pravdu nechcem prijat?

Hned mi bylo divný, že je Alonso tak vysoko. :slight_smile:

Když dáváš lidi na ignor list, tak se mnohou pravdu ani nedozvíš.

A ty si myslis ze keby ide verstappen do astonu, tak na margo koho to bude? Tiez by mi bolo z toho zle keby sa to stalo…

Zajímavá informace, ale může to být pouhá rutina a prochází tím všechny týmy.

funkcia ignore listu spociva v tom, ze vedome nechcem vidiet prispevky od uzivatelov, ktori pisu prispevky, s ktorymi bud nesuhlasim a nechcem to logicky citat, ci su to hrubo napisane prispevky, trolling, dokola kazdy den to iste na jednootlivych uzivatelov atd … este stale som na tom tak, ze si sem chodim citat o F1

takze tu pravdu, o ktorej pises som tam logicky vacsinou nevidel, a nejdem obetovat moj cas a mentalnu pohodu kacirstvom a citanim si niecoho, co nechcem

preto som si tych uzivatelov do ignorelistu dal

1 Like

Typické, jen trošičku se zvednou, hned FIA naběhne a do posledního šroubku kontroluje a hledá. Ale že se roky jezdí se žvejkačkama místo křídel, šavluje se jako s pedálama kvůli světlé výšce, ignorovala dost dlouho :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

LFG!!! (číst jako Let’s fucking go, ne jako Looking for Groupensex xdd…už jsem se na tom spalil)
Discord_xMdVPGA28x

1 Like

Taky nevím, kdo co proti mně má :slightly_smiling_face:‍:arrow_up_down:

2 Likes

Taky nevím, na každou hádku musí být 2, tak nevím kde je problém :smiley:

2 Likes

@Situs
Vysokoškoláci to prostě nemají jednodušší. :sweat_smile:

1 Like

Myslíte že když Alonso dnes pojede za Aston sám, že dostane od týmu konečně nějaký focus? :smile:

2 Likes

Stroll dostal Warning.

2 Likes

No nevím, tohle s tím Strollem je divné. Ale asi je to jediná cesta, jak by se mohlo stát že to nebude na ukor Alonsa. Stroll je chráněná, je to tíživé pro ten tým no.