Proč tam Verstappen hrozil pěstičkou? Co měl jako Norris dělat? Nechápu nějak…
Mezi Maxem a Landem roste nevraživost
Verstappen opakovaně řikal, že se jen učastní přece… Proč to teda hrotit?
To hrozil Markovi
Max furt dělá jak je mimo hru, tak zase dostane raketu, tak hrozí pěstičkama, strašnej komediant
Možná mu uvízly ty řeči Landa o Maxových rodičích v hlavě Popravdě, trochu mi to přišlo na tenkém ledě a že to může plodit zlou krev.
Hlavne dusevni berlicky nefunguji, dvojky ho netlaci, nikdo se nechce dat ponizit a porazeni amateru taky nezabralo, vidim to na prohrany prachy, uz si na nej nikdy nevsadim.
To ani nevím jaký řeči.
Však měl Lando pravdu
tak přítelkyně Landa dava taky dobrej kouř Maxovi. “He only won because of LUCK and the FIA’s favoritism.” Chceme bitku pořadnou.
No, je to celkem osobní rovina. Jako kdyby Max řekl že on má zase po Strollovi s přehledem nejbohatšího tatínka.
Ok, to budú asi tí s argumentáciou, že “pohlavie je spektrum”…
Pardon, že som zareagoval, nerád to vidím sám, keď sa tu zbytočne riešia iné veci okrem F1ky, výnimočne sa zapájam do takýchto debát, len som sa vyjadril k niečomu, čo mi príde, ako celkom samozrejmá a logická vec (o existencii len dvoch pohlaví, čo bolo celkom jednoducho vysvetlené v danej citácii).
V USA na začiatku roku bolo Trumpom stanovené niečo podobné (a áno je to exec. order, nie je to priamo v ústave)
Včera nebo předevčírem jsem to četl, že je prakticky nemožné rovnat se Maxovi neb se narodil dvěma jezdcům atd…
Aha, tak to mi moc smysl nedává no, ale nevadí…chci drama.
Uz ten jeho vstup do F1, co na tom ze prvni GP vyhral po vzajemnem vyrazeni Mercedesu, tam nekde zacalo to mylny samo presvedceni o kvalitach, uz se z toho nikdy nedostal, Marko dela co se da…
Bude to zajímavý start. Russell se nebojí.
a Kimi je sice 4, ale bude startovat za Maxem jakoby, takže…
Alonso potvrzuje že Aston Martin změnil nastavení (nikoli výšku) a vůz zpomalil. Myslím že proto se hlavně zlobil.
Já puvodně měl zapnutý jen LT, nemohl jsem se plně koukat…no pustil jsem si to zpětně a Alonso byl hodně naštvaný no. I to jak řadil, wow…