LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Williams bude diskvalifikován

2 Likes

Proč tam Verstappen hrozil pěstičkou? Co měl jako Norris dělat? Nechápu nějak…

3 Likes

Mezi Maxem a Landem roste nevraživost :sunglasses:

3 Likes

Verstappen opakovaně řikal, že se jen učastní přece… :thinking: Proč to teda hrotit? :smiley:

5 Likes

To hrozil Markovi :surfing_man:

2 Likes

Max furt dělá jak je mimo hru, tak zase dostane raketu, tak hrozí pěstičkama, strašnej komediant

2 Likes

Možná mu uvízly ty řeči Landa o Maxových rodičích v hlavě :man_shrugging: Popravdě, trochu mi to přišlo na tenkém ledě a že to může plodit zlou krev.

2 Likes

Hlavne dusevni berlicky nefunguji, dvojky ho netlaci, nikdo se nechce dat ponizit a porazeni amateru taky nezabralo, vidim to na prohrany prachy, uz si na nej nikdy nevsadim.

To ani nevím jaký řeči. :smiley:

1 Like

Však měl Lando pravdu

tak přítelkyně Landa dava taky dobrej kouř Maxovi. “He only won because of LUCK and the FIA’s favoritism.” :sweat_smile: Chceme bitku pořadnou.

2 Likes

No, je to celkem osobní rovina. Jako kdyby Max řekl že on má zase po Strollovi s přehledem nejbohatšího tatínka.

2 Likes

Ok, to budú asi tí s argumentáciou, že “pohlavie je spektrum”… :slight_smile:
Pardon, že som zareagoval, nerád to vidím sám, keď sa tu zbytočne riešia iné veci okrem F1ky, výnimočne sa zapájam do takýchto debát, len som sa vyjadril k niečomu, čo mi príde, ako celkom samozrejmá a logická vec (o existencii len dvoch pohlaví, čo bolo celkom jednoducho vysvetlené v danej citácii).
V USA na začiatku roku bolo Trumpom stanovené niečo podobné (a áno je to exec. order, nie je to priamo v ústave)

1 Like

Včera nebo předevčírem jsem to četl, že je prakticky nemožné rovnat se Maxovi neb se narodil dvěma jezdcům atd…

3 Likes

Aha, tak to mi moc smysl nedává no, ale nevadí…chci drama. :popcorn:

1 Like

Uz ten jeho vstup do F1, co na tom ze prvni GP vyhral po vzajemnem vyrazeni Mercedesu, tam nekde zacalo to mylny samo presvedceni o kvalitach, uz se z toho nikdy nedostal, Marko dela co se da…

Bude to zajímavý start. Russell se nebojí.

a Kimi je sice 4, ale bude startovat za Maxem jakoby, takže… :sweat_smile:

2 Likes

Alonso potvrzuje že Aston Martin změnil nastavení (nikoli výšku) a vůz zpomalil. Myslím že proto se hlavně zlobil.

2 Likes

Já puvodně měl zapnutý jen LT, nemohl jsem se plně koukat…no pustil jsem si to zpětně a Alonso byl hodně naštvaný no. I to jak řadil, wow… :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Likes