Neviem, nikto v tom celom nema poriadne jasno a su rozne interpretacie. Moja interpretacia, ako cloveka znaleho v ustavnom prave je, ze to treba vykladat sposobom “Sme je.bn.utí a hrdo sa k tomu hlásime.”
ide o to, že riešia všeličo iné , len nie problémy slovenska, a ludia im to žerú, pretože slovensko ma celkovo nizke iq… ale neriešme politiku, pome na F1
Tesim sa za Hamiltona, ze nedostal penalizaciu. Zatial vyzera byt celkom vo forme, tak by mohol mat konecne vydareny vikend.
Hamiltona túto sezónu vobec neriešim, zatial sklamal na plnej čiare,
jedine čo je dôležité že Max musí zdramatizovať boj o titul, a najlepšie aj ho vyhrať, aby spadla sánka Mclaren demokratickej politike
Tento vikend bude v tomto smere dolezity - ukaze sa, ci sa Red Bull zlepsil vo vseobecnosti alebo ci im iba vyhovovali trate typu Monza a Baku.
Antonellimu to tento vikend zatial celkom slape.
Kvůli možnému porušení pravidel žluté vlajky budou vyšetřováni: Russell, Cunoda, Hulkenberg a Bortoleto.
A co s nima pak udělaj? Ti co nepostoupili už jsou out. Tohle je k ničemu.
- Piastri 2. Nordschleife 3. Russel
Dostanu 3 místa na startu
Ano, spravodlive by bolo okamzite skrtnut casy.
Můžou dát trest do závodu.
Kája lízal zeď nářků.
Tak se jim to vyplatilo Tam musí být zpětné odebrání kola, trest a trestné body.
Prostě FIA a komisaři, nechápu, proč netrestají hned
Teda Mercedes jede bomby!
Celkovo to je medzi Verstappenom a Mercedesom vyrovnane. Ani Hamilton nevyzera zle. Naopak trochu prekvapivo nie je zatial byt uplne vpredu McLaren.
Faktor Alonso a Q3
Faktor Tsunoda a Q2.
Jako přijde mi že McLaren se tak nějak fakt propadl
Potřeboval by nějaký upgrady.