LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem, nikto v tom celom nema poriadne jasno a su rozne interpretacie. Moja interpretacia, ako cloveka znaleho v ustavnom prave je, ze to treba vykladat sposobom “Sme je.bn.utí a hrdo sa k tomu hlásime.”

4 Likes

ide o to, že riešia všeličo iné , len nie problémy slovenska, a ludia im to žerú, pretože slovensko ma celkovo nizke iq… ale neriešme politiku, pome na F1

4 Likes

Tesim sa za Hamiltona, ze nedostal penalizaciu. Zatial vyzera byt celkom vo forme, tak by mohol mat konecne vydareny vikend.

1 Like

Hamiltona túto sezónu vobec neriešim, zatial sklamal na plnej čiare,

jedine čo je dôležité že Max musí zdramatizovať boj o titul, a najlepšie aj ho vyhrať, aby spadla sánka Mclaren demokratickej politike :smiley:

1 Like

Tento vikend bude v tomto smere dolezity - ukaze sa, ci sa Red Bull zlepsil vo vseobecnosti alebo ci im iba vyhovovali trate typu Monza a Baku.

Antonellimu to tento vikend zatial celkom slape.

Kvůli možnému porušení pravidel žluté vlajky budou vyšetřováni: Russell, Cunoda, Hulkenberg a Bortoleto.

A co s nima pak udělaj? Ti co nepostoupili už jsou out. Tohle je k ničemu.

1. Piastri 2. Nordschleife 3. Russel

Dostanu 3 místa na startu

Ano, spravodlive by bolo okamzite skrtnut casy.

Můžou dát trest do závodu.
Kája lízal zeď nářků.

Tak se jim to vyplatilo :man_shrugging: Tam musí být zpětné odebrání kola, trest a trestné body.

2 Likes

Prostě FIA a komisaři, nechápu, proč netrestají hned

1 Like

Teda Mercedes jede bomby!

Celkovo to je medzi Verstappenom a Mercedesom vyrovnane. Ani Hamilton nevyzera zle. Naopak trochu prekvapivo nie je zatial byt uplne vpredu McLaren.

1 Like

Faktor Alonso a Q3 :+1:

2 Likes

Faktor Tsunoda a Q2. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jako přijde mi že McLaren se tak nějak fakt propadl :thinking:

Potřeboval by nějaký upgrady. :smiley:

1 Like