LIVE: Kvalifikácia na VC Saudskej Arábie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Dekuju, ael nejsem Rocild. Nebejvaji i linky primo na zavod? Nebudu mit co na velikonoce delat, chtel bych se podivat

A ty ako vies, ze ho mat nebudu ? Je zaciatok sezony, jedna kreska a uz z toho robis trilogiu Koniec sveta za 2sekundy :smiley: Vspamatuj sa clovece a nesir tu paniku. Na to tu mame ine slecinky.

1 Like

Ano, myslim si, ze Piastri by mal bez preblemoc bez chyby s najrychlejsim monopostom bez problemov porazit Verstappena. Norris spravil chybu, Piastri je jednoducho pomaly. Ak zajtra Piastri nevyhra, tak ti bude dost hanba.

Zatimpujdu spat snad se tu neco do rana objevi
Nemam kde koukat

Ja netvrdim, ze je to lahke, ale ze na to clovek nemusi byt uplny genius a nie je to ani najtazsia vec na svete. Nehovorim teraz o top10 skolach ako Oxford, Harvard alebo MIT, ale aj tam sa da dostat ak je clovek sikovny a je ochotny nieco pre to obetovat.

Ale ak je skola mimo tej top10, rodicia maju peniaze na skolne a dieta je sikovne (jednotkar na dobrych gymnaziach), tak to problem nie je.

Poznam vsak aj chalana, co vystudoval Oxford a isiel tam z gymnazia z maleho slovenskeho mesta. Ak clovek chce a ma predpoklady na to, tak sa to da.

Chcel som len vediet, ci to nie je nejaka zlatokopka v zmysle wannabe influencerka a vysplhat sa po jeho chrbte, nazbierat follows na socialne siete a nazdar. Ale asi teda nie je, lebo pred rokom a pol ho este nikto takto nepoznal.

Tak hlavne oni sa poznajú od detí …pretekali proti sebe v motokárach.
Aj dokopy sa dali, keď ona testovala F4 v tíme jeho otca.

Takže poznajú sa roky. Hoci do istej doby nijako blízky vzťah nemali.

Teda spolu chodia “len” rok a pol, ale poznajú sa oveľa dlhšie.

A mini influencerka z nej je…jej YouTube ma baví…tam to práve minule tiež objasnovala, keďže internetom chodia kde aké teórie.

Jefdah je velmi podobna ako Suzuka - 0.7 je “too much”, ~0.3-4 je imho realnejsie
@Prase totalsportek.pro

Diky nic mi tam nefunguje

Veľa záleží od podmienok. Ak bude chladnejšie, strata je menšia, keďže McLaren najlepšie pracuje s pneumatikami a v teple ich ostatní zničia oveľa skôr.

Dovolím si malou výhradu vůči názvu článku. Verstappen je o nic neokradl-Mclarren si to prošustroval sám. Tady je dobře vidět, že i nejlepší vůz bez pilota mistrovského formátu stačit nemusí. Světlou výjimkou byl snad Mercedes v nejlepších létech, kdy naděloval konkurenci klidne 1-2 sec a to se ještě krotili aby konkurenci i fanoušky zcela nezdecimovali a neznechutili. V tom voze by v té době asi vyniknul snad každý, kdo byl na roštu, ale jinak pokud jsou ty rozdíly v řádech maximálně 2-3 desetin, tak se ukazuje že role kvatitního pilota je zcela zásadní a rozdílová!

rozklikneš F1 a je tam mrak streamů
Edit: fungují až těsně před závodem

1 Like

Takze Norris bude startovat na tvrdych pneumatikach a natiahne stint s nadejou, ze v soravnu chvilu pride SC alebo cervene vlajky a vdaka tomu skonci na cele. Co je taktika, ktora sa v Jiddhe uz niekolkokrat vyplatila, preto paradoxne na tej nehode moze Norris este zarobit. Uvidime.

1 Like

Lando je po včerejšku uzlík nervů a jediné, co si může vnitřně přát aby vyhrál kdokoli, jen ne Piastri. :slightly_smiling_face: Neříkám, že s hodně velkou dávkou štěstí nemůže i vyhrát, vůz na to má, ale není to prostě Verstappen. V jeho případě by musely nastat mimořádně příznivě okolnosti. No však večer budeme chytřejší. :slightly_smiling_face:

Kdyz koukam na tvoji ikonku … videl si posledni video od Rocketpoweredmohawk ?

na tema Woman in motorsport? :grin: :rofl: :rofl:

dobre povedal si kto, ale neodpovedal si na zaklade coho
novinar to vie len na zaklade treningov a rb tento rok v treningoch zavadza
nieje mozne aby pravidelne v treningoch zaostavali viac ako pol sekundu a aby to medzi 3 treningom a kvalifikaciou vzdy dotiahli na uroven udajne dominantneho timu

toto je velka chyba niektorych ludi, ze na zaklade treningov hodnotia vykony aut aj ked nemaju kompletne informacie o tom co tim v tom treningu skusa a ci zavadza, alebo ide naplno a potom ak sa niekto vyrazne zrychli v kvalifikacii/pretekoch tak ho vynasaju do nebies a ked a niekto spomali tak ho zas kritizuju

proste trening neodzrkadluje vzdy skutocny vykon auta

1 Like

Dekuju taky pouzivas? Neni tam hodne reklam?

nemalo byt nahodou namiesto “ti” “to”?

lebo inak nechapem preco by mne mala byt hanba ak nevyhra :slight_smile:

a tiez, preco by to mala byt hanba? len preto, ze niektori v treningoch na rozdiel od mclarenu zamerne zavadzaju aby ich jazdec vypadal ako jazdecky boh, ze medzi tretim treningom a kvalifikaciou a nasledne pretekami ziska 0,5-1s k dobru svojou genialitou?

ja som presvedceny, ze to co robi rb v treningoch je uz zamerne zavadzanie
obcas sa stane ze na poslednu chvilu najdu idealne nastavenie a par desatin pridaju, ale nieje to mozne vzdy a u rb to uz zacina byt pravidelnost, takze podla mna je to uz vyslovene zamer jazdit v treningoch s tazsim autom/nizsim motorovym vykonom/…

Mám ad block, takže okej. Jen někdy to právě blokuje kvůli ad blocku, ale tak právě překliknu na jiný.
Občas se to seká, tak zase přeskočím na další stream.

1 Like

To si děláš srandu ne? Ty jsi pirát.

2 Likes

Co to taras za nezmysly? Nemusis byt genius na to, aby si zistil, ze McLaren stratil svoju rychlostnu vyhodu z tretieho treningu najma kvoli klesajucim teplotam. Ze je McLaren najsilnejsi pri vysokych teplotach by po prvych styroch velkych cenach mohlo byt jasne kazdemu, kto ich pozorne sledoval.

2 Likes