Zatím ohledně Astonu jako den a noc. V kvalifikaci jsou ve zlepšení až excelentní, v závodě propadák. Doufám že něco zkusí, není co ztratit.
Celkom to zaniklo, ale Cunoda slusne nalozil Ricciardovi.
A je Lawson zas az tak dobry?
Na zaklade volnocasovych aktivit.
Podla mna sa Perez nemusi bat, ze ho Ricciardo podsadne, ked nevie porazit Jukiho.
Ono sa to crtalo uz minuly rok, len tam mnohi naivne verili tomu, ze sa Ricciardo este adaptuje.
Ale uprimne nechapem co za tym je. Ja som teda Ricciarda nikdy nepovazoval za jazdca top kalibru, ale urcite to je kvalitny jazdec, ktory ma za sebou velmi dobre vysledky aj v Red Bulle, ako aj v Renaulte. Nerozumiem, preco sa takto zosypal.
Asi sest ludi to uz napisalo, takze to celkom nezaniklo.
V Q3 mozu byt vsetci spokojni, okrem Mercedesu… Adepti na podium su jasni
Hej hej, uz som si vsimol, moc som nemal cas dnes sledovat ani kvalifikaciu a ani forum.
az tak dobry ako Ricciardo, alebo az tak dobry, ze by mu mali dat vo Vise sancu?
Trident DQ, tak to je kruté pre Verschoora
Dobry ako Ricciardo teraz je podla mna pomaly kazdy kvalitnejsi jazdec z inej se.r.ie ako F1. To by som ako latku nedaval. Cize som mal na mysli tak dobry, aby mu dali vo Vise sancu. Lebo podla mna Lawsona az taka skoda nie je. Neurazim sa, ak sa v F1 objavi, ale ak nie, tak s tym tiez viem zit.
A Antonelli ako?
Vlastně vysvobození pro Staňka, zatím hrozný.
Lawson ma 22 Ricciardo 34. Lawson ma potencial dosiahnut Ricciardov prime, Ricciardo uz asi nie. tam by som videl rozdiel.
No to je pravda. V Red Bulle asi verili, ze za Ricciardovou stratou formy bola iba nedostatocna sebadovera a asi si mysleli, ze vidina majstrovskeho auta v nom prebudi staru formu. Ale mozno Red Bull v Ricciardovi hlada nieco, co tam nikdy nebolo a ani nebude.
Klobuk dolu, uz druha vyborna kvalifikacia s tym srot.om. Dufam, ze zajtra v preteku to bude aspon o nieco lepsie nez v Bahrajne.
No, doufám že něco zkusí a bude to aspoň trochu lepší, ale reálně se bojím že tyhle věci které předvedli v Bahrajnu s pneu a s plným autem maj obvykle tužší kořínek v autě
V Dzidde sa predbieha podobne dobre ako v Bahrajne, takze ak tu bude mat Aston podobne zle tempo, tak bude za normalnych okolnosti tazke nieco vymysliet. Ja este stale verim, ze to v Bahrajne mohla byt odchylka. Aj ked teda Mercedes, Mclaren a Ferrari su holt silni superi, tam staci trochu zaspat vo vyvoji a uz je to tazke.
Ale na Alonosvi ocenujem, ze aj s tak zlym autom sa vie postarat o rozdiel a nieco z toho vytazit.