visa je divna, nejako ma ta teoria o zdielanej tovarni atd trosku trhliny, co myslis?
Tenista byl lepší než Verstappen.
Takze nic k tomu ze maju skoro rovnako bodov? Alebo vo vasom svete s udeluju body za Q? Dobre vediet.
Vsak ze?! Jestli on RBR nedela vyvoj pro visu spis… Prestoupil tam Mekies a kope za visu.
tys tyhle předpovědi vedl na začatku kdy se Alonso připojil do Astonu, takže si ty body laskavě přepočítej. A ke kvalifikacím bude něco?
Lui odpad
7nasobny chudák
Tak si to zhrniem. Netesi ma ze:
- Max vypadol v Q1
- Norris vyhral
- Piastri pohorel
Tesi ma ze:
- Russell dostal nakladacku od timoveho kolegu a evidentne ho to vyviedlo z rovnovahy
Po zvazeni vsetkych okolnosti teda hodnotim dnesny den ako uspesny.
Lando potvrdil trend v sampionate. Piastri zase o parnik za nim, to uz nebude nic, ak na Landa nahodou este nedolahne tlak, predsalen ide o svoj prvy titul.
Antonelli aj Leclerc super. Bearman sa tiez javil byt velmi silny, ale nakoniec najlepsi vysledok z mladikov berie Hadjar, prijemne prekvapenie, vela nechybalo ani na Piastriho.
Verstappen a Red Bull, tam sa samozrejme pokazilo, co sa mohlo.
Ak si nemyslis ze 40 vs 32 na body nie je hanba tak s tym ja uz nic nespravim. A stale cakam na priklad kde niekomu prajem crash ako si tvrdil.
Lando dobry, Oscar v kontaktu.
Kimi hmm, Lawson Hadjar hmmmm, kdo tady psal Slowson 
Z junioru nemas radost? Odvedli skvelej vysledek.
Nic? K tomu jsem už napsal tolik
Alonso je evidentně lepší, o tom není sporu, byť na body to není tolik vidět, pravda. Alonso zahodil pár šancí a pak technika, co na tom chceš rozebírat? Ke kvaldám teda stále nic?
Ty si řikal 2022, že to bude vyrovnané jako s Vettelem, 40 vs 32 to není.
Juniori ma nezaujimaju, zaujima ma iba Max.
O tom nepochybuj.
Teba ta Verstappenova prehra teda tiez riadne vzala.
Proc, nerozumim.
překvapuje mě, že stale vytahuje tenistu i dneska.
Piastri může být vlastně rád, desetina navíc by ho hodila na 9 místo 
juniorsky redbull dnes od áčkového redbullu dost velký rozdiel… juniori porážajú áčka …