Napriklad o 2 desatiny v Q1, potom, že sa nerozpršalo viac cez prvu red flag, fakt neviem
Keď sa to stalo McLarenu, tak sa tu smiali fanúšikovia psychopata Maxa, môžete sa smiať aj dnes
Po Q1 som si hovoril dajte ten titul radsej Maxovi ale jeho posledne kolo v Q2 ma zas presvedcilo. Kazdopadne Lando by sa mal naucit jazdit na vode ako sampion. Ma podobne deficity ako Max par rokov dozadu.
tak Fernando ukázal svoje skúsenosti … je to matador
jj hlavne na tie troll strategie McL celu sezonu
Nevím. Ostatní svoje časy dávno zajeli.
Norris vylepšil svůj čas.
Takže být skoro 3s off není o štěstí a smůle.
Po kazdej havarii bola cervena okamzite… Teraz cakali kym spadne cas pod hodnotu jedneho kola a potom ju tam praskli… Neuveritelne co robia tento vikend…
tak tak, Stroll je novy Latifi.
a lidi si myslí, že FIA tohle dělá poprvé, lol
Okolo Strolla prešlo X áut zase nebezpečné ako sviňa. Max dal vstup do S3 a okamžite RF
Když to pravidla nezakazuji.
Dobra taktika.
Ty si riadne je bnuty, ze?. Cakali, kym ostatni dojdu do ciela… Cervena ma byt hned.
S touhle podlahou jsem čekal že to nebude zlé
no FIA v tomto nemá vobec jasno… tiež som nepochopil prečo tak dlho čakajú… tym padom zbytočne Bottas vypadol
No ta další část už by ani nemusela být.
Myslíš, že by se dalo repete 08, kdy sezona byla špatná, ale Alo dal top 3 v deštivé Brazílii?
A v minulosti to robili v tychto pripadoch ked sa pozabudli, ze pridali cas v momente ked to dany clovek rozbil… Teraz nespravili nic
Poprvé se vymlel Sainz, pak zase Stroll. Na co dávali Red flag když už byl stejně konec a Stroll se neválel nikde uprostřed silnice…
Hej normalne vidim tu situaciu v kabine pre stewardov. Tak pani Stroll je v stene, kde je Lando je safe ? pockame este, ci uz dame cervenu ? ok je tam tak vsetci spolu “RED FLAG”
Tak toto bol dobry bullshit a manipulacia s vysledkami. Norrisa treba potlacit