No jo, je prostě dobré mít na paměti že v těchto podmínkách se malinká nepřesnost stane koncem.
Tohle auto neodstartuje.
Už pred touto Q bol titul u Maxa skoro nereálny, po dnešku je na 100% vymalované
no ako chlapci mimo hádok… toto je najlepšia kvalda zatial
Ježiši, to je strašný dneska
Albon určite neodštartuje
Tvrdia že 16:30
Som zvedavá či ozaj
Albon tak se to dela
Viem, preto tých iných jazdcov nechali dokončiť pokus. Ale neviem, prečo tu potom najviac vyplakávajú Maxovi fanúšikovia a nie fanúšikovia tých iných jazdcov.
45 bodov je nejak nerealne? Sa pozri ako jazdi Lando. Musia ho v pretekoch pustat dopredu…
Nerieste uz cervene vlajky dpc, redbull mal ísť skorej na trat to je proste fakt. Naco to riešiť. Tu to nevyriesite. Hotovo. Lando ma dnesok vo svojich rukách. Thats it. Nebudte ako ti druhí
už sa to tu písalo asi 10x … 16:30
Lando neukrojí 25 bodov. Aj keby skončil 1., tak Max sa určite dostane na body.
Ked narazil Sainz, nenechsli ich moc dojazdit…
Áno, vzhľadom na výkonnosť McLarenu a výkonnosť Redbullu poslednú dobu si myslím, že je nemožné udržať titul.
Duplom po dnešku
Nerealny bol skôr pre norisa, pred tymto vikendom potreboval ziskať o 12 bodov viac za vikend než max priemerne, to sa mu podarilo RAZ, keď max vypadol po tomto má nejakú šancu
Takže McLaren double ve správném pořadí? Už to tak vypadá.
Keby toto urobili, tak by tu nadávali fanúšikovia Ferrari, čiže by sme tu mali to isté len z iného tábora.
Verstappen ma titul stale uplne jasny. Rozdiel by ale bol keby McL nenuti Norrisa pustit win v Madarsku a nakaze 1-2 v Monze.