LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

Nie je to nemozne. Sebastian ho evidentne videl, ale uz bolo neskoro a rozhodol sa vojst do ostreho kola, aby si nepokazil to svoje zlym vyjazdom z poslednej zakruty.

Tak za mna osobne.
Najlepsi vykon - Norris - ten chalan je neskutocny
Druhy najlepsi - Russel - uz len top 10 s Williamsom hovori samo za seba
Treti - Max jazdi konstante a vlastnu ligu :slight_smile:

najvacsie sklamanie: Vettelov inzinier :slight_smile: pokazil vikend hned dvom jazdcovm :slight_smile: Sebovi aj Alonsovi

3 Likes

krasa! Ferrari papa spaghetti, Noris a Russell!!!

Konecne Perez dobra kvalifikacia. Toto potrebuje RB.

1 Like

Za mňa spokojnosť nebyť druhého McLarenu… Zajtra tipujem RedBull double, tretí Lando.

1 Like

Norris a Russell absolutne fantasticky. Dnes mladi Briti zaziarili.

Sklamali Mercedesy.

Potesil progres Astonu.

Inak sme v podstate videli totoznu kvalifikaciu, ako minuly vikend. Nevidim zmysel toho, ist 2x na tom istom okruhu.

1 Like

První řada - gratulace, hlavně Norris se překonal, nejen druhým místem, ale i minimální ztrátou na pole position. A Russell na devátém místě, co víc chtít?

Navíc Russell bude startovat osmý, protože Sebastian Vettel dostane penalizaci a spadne i za týmového kolegu, kterého tentokrát v Rakousku porazil. Škoda, té situace je mi dvojnásob líto.

1 Like

Mercedes totalny debakel :smiley: Lando škoda a ešte väčšia , že zajtra bude pomalý, Perez super, Russel asi P8 neuveritelne, mrzí ma akurát ten Alonso, ktorý mohol byť v klude hned za Mercedesmi. Ferrari asi strategicky dobre, že nešli červené ale aj tak pomalšie časy ako minulý víkend hovoria v ich neprospech

V pretekovom tempe bude Norris proti Mercedesom bez sance. Cokolvek lepsie ako piate miesto by bolo prekvapenim.

1 Like

Veru, chudak Sebastian. :thinking:

Pre mňa sklamanie Q - Ricci, Ferrari

1 Like

everybody in orange is supporting McLaren not Max :sweat_smile: :smiley: chalan si zavaril :smiley:

Tak nie len Seb. Toto pokazilo pretek aj Alonsovi. On by to dal do top 10 v pohode. To kolo mal po druhom sekotre ca -0,250 to gap.

Buď v klidu, Fernando samozřejmě taky.

Budou to muset překousnout. (A taky překousnou, nic jiného jim ani nezbývá a životní výsledek se tu ani pro jednoho nerýsoval.)

Ja to zajtra snáď ani pozerať nebudem.

Lebo to sa inak isto dodrbe.

Norris paráda! V závodě si možná pohorší, jsem zvědavý jestli se Red Bully usadí na čele a bude one-two. Mercedesy nebudou mít podle všeho na útok.

To bola ironia z mojej strany voi Bretnixovi, ktoremu je luto, ze Seb dostane penalizaciu a na toho, kto bol najviac poskodeny ani nepomyslel.

Tak Lando, Perez a George paráda, príjemne prekvapili, Max hoci je prvý, tak len veľmi tesne, dokonca pred McLarenom a ani Perez nebol veľmi ďaleko. Mercedes teda nič moc, ale možno sa viac zameral na závod.
Veľká škoda Alonsa, ktorý mohol byť v pohode aj v Q3, no a hanba pre Ocona a Ricciarda, ti by snáď mali chodiť kanálmi…

Ale pomyslel. Je to obsaženo v tom “dvojnásob líto”, míněno 1x SV, 1x FA.

Isteze. 15151515