LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

Ja to zajtra snáď ani pozerať nebudem.

Lebo to sa inak isto dodrbe.

Norris paráda! V závodě si možná pohorší, jsem zvědavý jestli se Red Bully usadí na čele a bude one-two. Mercedesy nebudou mít podle všeho na útok.

To bola ironia z mojej strany voi Bretnixovi, ktoremu je luto, ze Seb dostane penalizaciu a na toho, kto bol najviac poskodeny ani nepomyslel.

Tak Lando, Perez a George paráda, príjemne prekvapili, Max hoci je prvý, tak len veľmi tesne, dokonca pred McLarenom a ani Perez nebol veľmi ďaleko. Mercedes teda nič moc, ale možno sa viac zameral na závod.
Veľká škoda Alonsa, ktorý mohol byť v pohode aj v Q3, no a hanba pre Ocona a Ricciarda, ti by snáď mali chodiť kanálmi…

Ale pomyslel. Je to obsaženo v tom “dvojnásob líto”, míněno 1x SV, 1x FA.

Isteze. 15151515

Super kvalifikácia, Norris doslova neskutočný a aj keď uz od jeho prvej sezony som si myslel ze nebude dlho trvat aby patril medzi spicku, tak to co predviedol dneska je pre mna nepochopitelne.

A skoro to isté plati aj na Russela, na zltych do Q3 s Williamsom…?!

Perez 3., solídna pozicia kedze oba Mercedesy su za ním no a Verstappen klasika, to uz ani netreba chvalit :smiley:

Jedina chyba na krase je Vettel (aj Alonsovi som doprial Q3) ktory isiel tiez paradne ale pokazil mu to tím. To ze sa mu hned ospravedlnoval len znaci ze to urcite nespravil naschval, skoda a dufam ze to nevykope zakopanú vojnovú sekeru s Alonsom, bol som rad ked sa konecne udobrili :slight_smile:

4 Likes

Len tolko k tej “nemoznosti” skontrolovat si zrkadla:

Leaving the pit lane and joining the track, Nico instinctively checks his mirror – for a 10th of a second! This is close to the shortest time a human needs to view something for the brain to be able to interpret it, however, the average person needs at least five times that duration to recognize an object.

Zdroj:

Podívej se. Prostě se stalo, úmysl v tom nebyl. Tvoje výchozí poznámka (“džentlmen Vettel”) naznačovala, že v tom byl pořádný kus bezohlednosti - a to si myslím, že není pravda. Vettel dostane penalizaci, tečka. A s Alonsem zítra můžou předvést, co umí. Zkušení jsou na to dost a jejich auta s trochou štěstí nebudou marná.

Pozri sa, ci v tom bol umysel alebo nie vie len Vettel. Podla mna umysel vyslovene zabrzdit Alonsa nie, skor umysel nepokazit si vlastne kolo avsak bezohladne voci zvysku pola. Vettel torsku zavahal a potom sa vzhladom na to, ze by si pokazil vyjazd nerozhodol spravne. Ani pre neho ani pre Alonsa. Cize moja poznamka nesmerovala voci umyslu, ale skor voci istej bezohladnosti z Vettelovej strany.

1 Like

Prichádzam trochu neskôr, ale menšie zhrnutie aj z môjho pohľadu

-Max podľa očakávania pole position

-Lando epický výsledok

-Perez to čo sa od neho viacmenej čakalo, ale určite spokojnosť za neho

-Mercedes celkovo sklamanie

-Gasly ma neprakvapil, Tsunoda áno

-Russell hotová senzácia, ak nedostane ďalší rok miesto v Mercedese, tak potom už nebude žiadny pochýb o tom, že si to tam celé riadi Hamilton. Zrejme bude vetroplach štartovať z P8, keďže Vettel dostane penalizáciu. Body sa ale rozdávajú až v pretekoch, tak som zvedavý, čo sa mu pokazí zajtra, či to bude jeho zapričinením alebo zase technikou. :smiley:

-No a čo sa týka incidentu Vettel x Alonso, tak je mi jasné, že Vettel to nechcel urobiť, ale naštvalo ma to riadne. Alpine mal s tou rýchlosťou potenciál atakovať Gaslyho pozíciu. Škoda pre Alonsa, mal to dobre rozbehnuté. Nič sa nedá robiť. Nebudem z toho hejtiť nejako Vettela, bola to chyba inžiniera.

-Ocon asi od podpisu zmluvy zabudol jazdiť a Ricciardo? Ťažko povedať, či ma to nejako sklamalo, rozhodne som u neho neočakával Q3. Akosi sa nevie chytiť v tom McLarene. Bude to tam zaujímave s ním ešte.

-No a čakal som teda, že jedno Ferrari sa prebojuje do Q3, tiež trochu sklamanie z ich strany. Minule to dokázali.

3 Likes

Dlouho jsem nebyl tak nasraný, takhle Alonsovi zničit kvalifikaci. Zrovna Vettel! Alonso ukázal svým časem z první části že je neskutečně ve formě, to kolo měl v druhé části výborně rozjetý na postup a najednou nic z toho.
:disappointed:

4 Likes

Jo no. Ako ja som ho už videl v TOP5. Uvidíme ako zajtra, dúfam, že z toho budú aspoň nejaké body.

Možno bude pršať zajtra. To šťastie čo dnes Alonsovi chýbalo by sa mohlo na neho usmiať zajtra.

1 Like

Ta pozice je teď zcela nezasloužená a zcela na hovno :anguished: S prominutím.

1 Like

Je to tak. Nič sa žiaľ nedá robiť. Pozitívum je, že Alonso sa prebral a zjavne aj ten Alpine dokáže poriadne šľapať v kvalifikácii.

To máš pravdu, Alonsova rychlost na Alpine pozitivně překvapila. Jenže pokud se něco nesemele tak předchozí závod ukázal že předjíždět se moc nedá. Navíc Ferrari má první volbu pneumatik takže ani to Alonsovi nepomůže. Leda ten déšť.

Ja to ani pozerať nebudem radšej.

1 Like

Kiks :smiley: :smiley:
ale no. Hlavu hore :slight_smile: Ak ho nepodpisu tak to bude aj tak asi Merc kto bude najviac lutovat :slight_smile:

1 Like

Soucítím s tebou. Jak to tam ale Alonso v Q1 poslal bylo hodně slušný, to si z toho odnes. Prý rozbil nějakou stěnu v Alpine jako za starých časů :grin:

Tiez nad tym rozmyslam ale ale