LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

Áno na Sky vraveli, že dvojitá žltá vraj začala svietiť až potom, čo Russell prešiel (neviem pre koho tam už potom tá dvojitá žltá bola).

2 lajkov

Keď sa môžu meniť vysledky monaka po tyždňoch, tak do zajtra sa zmení aj tato zberba na PP. Ferrari si to ešte overia sami.

1 lajk

Ta asi svietila pre AA.:slightly_smiling_face:

No vidíš, tak Max byl ve zdi a Russell ani nebyl v S2, tak jak nemohl projet pod žlutou? :smiley:

1 lajk

Joj tak v emočnej polievke Ťa samozrejme nechám, carry on.

Osobne mi to tiež nie je 2x sympatické, auto bolo v bariére, človek by mal výraznejšie spomaliť kvôli zdraviu seba i ostatných.

Ale áno, George je špekulant, spomaliť spomalil (bolo to jasne počuť aj z onboardu), ale len +/- minimum v nie až tak podstatnej zákrute a následne zase pridal.
Často mu tie jeho špekulácie skôr škodia, písal som o tom už neraz, teraz niečo získal.

Každý sme nejaký, aspoň to nie je nuda a napr. toto fórum už asi nikto nevie tak spoľahlivo unisono vyhecovať ako on. That’s life.

1 lajk

Kde je mistni modra banda…

Doteraz mal Russell kopec smoly a problemov ktore neboli jeho chyba. Bolo nacase aby sa to zacalo vyrovnavat.

Puff rád fandí podplácení FIA a jejich nadržování MB a pak si stěžuje na kauzy podplácení atd ve fotbale nebo na AD 21. Simply Lovely. :lion:

1 lajk

Tak byl bych radši, kdyby dostal Russell +3 místa nebo třeba +5 míst.
Ale v minulosti stačilo v single yellow prošlápnout plyn a byl jsi v pohodě. (což nechápu)

On měl single yellow a prošlápl plyn. Udělal to velmi chytře.

Ve finále by Ferrari dostalo 0,3s+ minimálně.. a chtěli by double?
Takhle to je fér. Nejvíc na to doplatil Kimi. :frowning:

Keby toto spravi Hamilton, Alonso, Leclerc alebo Verstappen tak ti isti hejteri pisu o ich dokonalosti s genialite ako dokazu balancovat na hrane pravidiel.

Alonso panuje :smiley:

1 lajk

Tak to bolo vzruso na konci Q.
Najskor Ferrari ukazalo super tempo, potom Max chyba a nakoniec kontroverzna PP Russella.

Sice by som doprial Q double Ferrari a tiez Russella nemusim, ale ak tam boli iba zlte (nie dvojite), bolo pocut ze tam George chvilku “ubral” a rozhodnutie bolo spravne, ci sa nam vysledok paci, alebo nie :slight_smile:

nevím no

Jinak nechápu že tam nedali red flag. Měl být konec když je jezdec ve zdi a ostatní ještě jedou za ním v plné rychlosti. Nechápu.

2 lajkov

Z této kvaldy si máš odnést jednu věc.
Ferrari s ADUO dostalo 3 desetiny na trati, která trvá minutu.

Jdu plavat, tak čau.

No jo, tak holt svědci Verstappenovi zavlažují zase no

1 lajk

Máš pravdu, asi tak :wink: ono to je vždy tak, že keby to urobil ich obľúbenec, tak by to bolo v poriadku, ale keďže je to ten“zlý”Russell…

2 lajkov

… super clippingem a na rovince to pustil :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Keby to napr. zrovna Russellovi ustrelilo v tej zákrute a skončil by vo Verstapenovi tak by som si pozrel tú emočnú polievku