Áno na Sky vraveli, že dvojitá žltá vraj začala svietiť až potom, čo Russell prešiel (neviem pre koho tam už potom tá dvojitá žltá bola).
Keď sa môžu meniť vysledky monaka po tyždňoch, tak do zajtra sa zmení aj tato zberba na PP. Ferrari si to ešte overia sami.
Ta asi svietila pre AA.![]()
No vidíš, tak Max byl ve zdi a Russell ani nebyl v S2, tak jak nemohl projet pod žlutou? ![]()
Joj tak v emočnej polievke Ťa samozrejme nechám, carry on.
Osobne mi to tiež nie je 2x sympatické, auto bolo v bariére, človek by mal výraznejšie spomaliť kvôli zdraviu seba i ostatných.
Ale áno, George je špekulant, spomaliť spomalil (bolo to jasne počuť aj z onboardu), ale len +/- minimum v nie až tak podstatnej zákrute a následne zase pridal.
Často mu tie jeho špekulácie skôr škodia, písal som o tom už neraz, teraz niečo získal.
Každý sme nejaký, aspoň to nie je nuda a napr. toto fórum už asi nikto nevie tak spoľahlivo unisono vyhecovať ako on. That’s life.
Kde je mistni modra banda…
Doteraz mal Russell kopec smoly a problemov ktore neboli jeho chyba. Bolo nacase aby sa to zacalo vyrovnavat.
Puff rád fandí podplácení FIA a jejich nadržování MB a pak si stěžuje na kauzy podplácení atd ve fotbale nebo na AD 21. Simply Lovely. ![]()
Tak byl bych radši, kdyby dostal Russell +3 místa nebo třeba +5 míst.
Ale v minulosti stačilo v single yellow prošlápnout plyn a byl jsi v pohodě. (což nechápu)
On měl single yellow a prošlápl plyn. Udělal to velmi chytře.
Ve finále by Ferrari dostalo 0,3s+ minimálně.. a chtěli by double?
Takhle to je fér. Nejvíc na to doplatil Kimi. ![]()
Keby toto spravi Hamilton, Alonso, Leclerc alebo Verstappen tak ti isti hejteri pisu o ich dokonalosti s genialite ako dokazu balancovat na hrane pravidiel.
Tak to bolo vzruso na konci Q.
Najskor Ferrari ukazalo super tempo, potom Max chyba a nakoniec kontroverzna PP Russella.
Sice by som doprial Q double Ferrari a tiez Russella nemusim, ale ak tam boli iba zlte (nie dvojite), bolo pocut ze tam George chvilku “ubral” a rozhodnutie bolo spravne, ci sa nam vysledok paci, alebo nie ![]()
Jinak nechápu že tam nedali red flag. Měl být konec když je jezdec ve zdi a ostatní ještě jedou za ním v plné rychlosti. Nechápu.
Z této kvaldy si máš odnést jednu věc.
Ferrari s ADUO dostalo 3 desetiny na trati, která trvá minutu.
Jdu plavat, tak čau.
No jo, tak holt svědci Verstappenovi zavlažují zase no
Máš pravdu, asi tak
ono to je vždy tak, že keby to urobil ich obľúbenec, tak by to bolo v poriadku, ale keďže je to ten“zlý”Russell…
… super clippingem a na rovince to pustil ![]()
Keby to napr. zrovna Russellovi ustrelilo v tej zákrute a skončil by vo Verstapenovi tak by som si pozrel tú emočnú polievku