LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

Začíná být. Byl výborný v F3 i F2, dobře jezdil v Sauberu a jeho nástup do Ferrari byl působivý. V posledních sezónách ale začíná uvadat a skutečně míří někam do (zatím) lepšího průměru. Na titul už to moc nevypadá.

3 Likes

Leclerc je dobrej. Jen potřebuje změnit tým, přestat snít pohádky s Ferrari a ono to půjde.:slight_smile:
Však to je pořád dokola. Sliby, hype, pár dobrých výsledků, úpadek.

Však si může prohodit vyhazov se Sainzem.

Měl by využít výkonnostní klauzuli a odejít.
Rakousko je stop and go, takže trať která by měla sedět Ferrari.
Sotva to stačí na Mercedes, který byl v Rakousku vždycky špatný.

Půl roku za námi.
Copak jsi ještě neslyšel tradiční píšťalku?

Kam by měl momentálně jít?

Myslím si, že Verstappen by v McLarene vyhral aj keby v RB sedel rovnaký Verstappen (nie Jos :sweat_smile: ). Stačilo si po prebehnutí postrážiť T4 a bolo by vybavené. Ešte by mal čo robiť s Piastrim. McLareny boli evidentne rýchlejšie v prvých kolách.

1 Like

Do Mercedesu, tam mu dají i prachy.

Jako vedle Maxe? To by byl solidní dream team :grin:

3 Likes

Mercedes je na tom teď asi trochu líp, ale na titul ani náhodou, to by si nepomohl. V RB a v McLarenu je plno. Je to asi pro něj hodně frustrující, ale asi by lepší místo nedostal. Na vině jsou současná pravidla, která takhle konzervují stav a z toho vyplývají dlouhé dominance, což nebylo nikdy normální :woman_shrugging:.

Do Mercedesu vedle Kimiho, Russell do Audi.

Mercedes je na vzestupu, McLaren bude taková vlnka jak Aston.

Možná tak McLaren dopadne, ale zatím to tak nevypadá. Na rozdíl od Astonu dokáží s autem pracovat, pomalu se od loňského velkého skoku pořád zlepšují. To je to nejdůležitější, ať už na začátku zlepšení bylo cokoli.

1 Like

Tebe ten možný přestup Maxe do Merglu musí ukrutně strašit. :smile:

2 Likes

Ani ne, mám asi 5 tubiček ichtoxylu, takže jsem s tím v pohodě.

Jakože se osypeš? :slightly_smiling_face:

Ne, abych neměl proleženiny až budu pořád klečet s rukama nad hlavou.

1 Like

Kvalifikaci jsem neviděl, proč není Alonso výš?

V skratke? Na <> auto a spravil aj chybu