Začíná být. Byl výborný v F3 i F2, dobře jezdil v Sauberu a jeho nástup do Ferrari byl působivý. V posledních sezónách ale začíná uvadat a skutečně míří někam do (zatím) lepšího průměru. Na titul už to moc nevypadá.
Leclerc je dobrej. Jen potřebuje změnit tým, přestat snít pohádky s Ferrari a ono to půjde.
Však to je pořád dokola. Sliby, hype, pár dobrých výsledků, úpadek.
Však si může prohodit vyhazov se Sainzem.
Měl by využít výkonnostní klauzuli a odejít.
Rakousko je stop and go, takže trať která by měla sedět Ferrari.
Sotva to stačí na Mercedes, který byl v Rakousku vždycky špatný.
Půl roku za námi.
Copak jsi ještě neslyšel tradiční píšťalku?
Kam by měl momentálně jít?
Myslím si, že Verstappen by v McLarene vyhral aj keby v RB sedel rovnaký Verstappen (nie Jos ). Stačilo si po prebehnutí postrážiť T4 a bolo by vybavené. Ešte by mal čo robiť s Piastrim. McLareny boli evidentne rýchlejšie v prvých kolách.
Do Mercedesu, tam mu dají i prachy.
Jako vedle Maxe? To by byl solidní dream team
Mercedes je na tom teď asi trochu líp, ale na titul ani náhodou, to by si nepomohl. V RB a v McLarenu je plno. Je to asi pro něj hodně frustrující, ale asi by lepší místo nedostal. Na vině jsou současná pravidla, která takhle konzervují stav a z toho vyplývají dlouhé dominance, což nebylo nikdy normální .
Do Mercedesu vedle Kimiho, Russell do Audi.
Mercedes je na vzestupu, McLaren bude taková vlnka jak Aston.
Možná tak McLaren dopadne, ale zatím to tak nevypadá. Na rozdíl od Astonu dokáží s autem pracovat, pomalu se od loňského velkého skoku pořád zlepšují. To je to nejdůležitější, ať už na začátku zlepšení bylo cokoli.
Tebe ten možný přestup Maxe do Merglu musí ukrutně strašit.
Ani ne, mám asi 5 tubiček ichtoxylu, takže jsem s tím v pohodě.
Jakože se osypeš?
Kvalifikaci jsem neviděl, proč není Alonso výš?
V skratke? Na <> auto a spravil aj chybu