Ak je auto ok,tak neobstoji jeho dnesna kvalda,lebo mal Carlosa porazit s prstom v “rici”. Zial skor to vyzera na jeho prepad do priemeru.
Formula 1 má podľa PK obmedzenie vývoja. Ukazuje sa, že to funguje dobre. Nie je dôvod meniť.
Leclerc je priemerný jazdec?
Dneska dostal od Carlose naloženo, letos to není poprvé
tak to by max v 2022 mal skončiť kariéru asi, keď jedna Q +0,193 je naloženo a rozdiel ešte nových a starých pneu
O Carlosa tak stojí Williams, keby tam prišiel Charles tak sa oňho MERC pobije poprípade aj RB podľa toho ako to vypadá s Maxom a jeho prestupom.
Existuje na světě více předvídatelný sport, než je F1?
To mal na začiatku 2021, nie?
SF21 bolo understeer midfield auto, s ktorým skoro vyhral nebyť zásekov motora v Silverstone. F1-75 bolo rýchle do prvého upgradu
Ale to jedno ja mám tento názor.
Si dávam chviľku odtadiaľto pauzu a sťahujem sa ako ježek do role pozorovateľa a idem radšej na anglické fórum.
To tě tak vzalo, že Leclerc nedal Sainze?
Este ta to bavi kamo?
Docela jo… 15151
Ako je možné, že tu je len asi 40 príspevkov od Nordotora. Už došli výhovorky?
JB22 is the new bob2.
Napísal sem deväť príspevkov v zmysle: je to nuda. Keby ho to nebavilo, nerobil by to tak vytrvalo. Formula nie je zaujímavá pre každého. Nedá sa vyhovieť všetkým.
Pozri vedla co napisal. Rb loboval za tratove limity lebo dva mcl nie su ziaduce na redbull ringu
Borečci nemůžou kopat do Verstappena, jelikož je bezchybný a chlapci se z toho můžou jít odj3bat, tak potřebují vysr4vat jinde, prostě to ingoruj
Ved prave ja som tiez nepozeral jeden cas lebo ma to nebavilo jednoduché