a takisto sklamanie Hamilton. Cakal som, ze na tejto trati sa ukazu jeho skusenosti a mladika vyskoli. A kde nic tu nic.
Asi je viac za zenitom, nez som si myslel
Ty kráso, to musí být neskutečná frustrace, když sem posíláš tohle jako komentář na český hokej.
Jediný co potřebuješ vědět je, že jsme ve finále!
Navíc Hašek nemá ani floka.
Zkrachoval, když prodával trička, kola a výstroje.
Ako posledné zlato 2010 či sa snáď mýlim?
Týpek má pravdu. Hašek v posledních letech je hodně mimo a co ztratil skoro veškeré své ruské ruble, tak se snaží jakkoliv upozornit aby aspoň něco zase získal, ať už v politice nebo jinde, kde se bude snažit cpát. S českým hokejem už ale dávno, dávno nemá žádnou spojitost
No ale neskoro, úprimne fandil som vám ale toto rozhodnutie nedať na 5 min trest bolo smiešne a zvrátilo celý zápas
Sledoval jsi ten zápas?
ano ale toto bol vyslovene turning point toho zápasu proste keď po takomto faule odskočíš na 2 bránky už to ide lahšie. Poznám to a pre ten tím, že dostane po neodpískanom faule gól to ešte psychicky neposilní. Ale trest férový musel niečo dostať za ten škaredý zákrok.
Co si myslet o povaze člověka, kterého kromě jeho vlastních výkonů vytáhli nahoru komunisté. Teprve pak hrál za kapitalilsty v USA a nakonec za kapitalisty v Rusku.
Divné, že nějak opomenul fašismus na Ukrajině. Ale co, třeba jednou bude ukazovat prstem i na něj.
Tohle mělo být 5 minut ale pak rozhodčí několikrát nám pisknul nesmyslně přísně faul a naopak Švédům odpustil fauly, takže na rozhodčí si Švédi fakt stěžovat v konečném účtu nemohli
Ten “fašismus” na Ukrajině tě furt nějak straší
Tobě dělá radost?
Netrápí mě to víc než náckové v ČR, Rusku, Americe, Německu …atd. Je to totiž na podobné úrovni, akorát se liší situace dané země.
Jenže u nás se nevraždí civilní obyvatelstvo a to už rozdíl je.
Největší vinu za tohle dávej Rusku, které rozdmýchávalo občankou válku na Dombasu.
Kdo se pak bude z logiky věci bránit jako první? No militantní nacionalisti. A jelikož to je skupina, kde průměr IQ nebude vysoko, tak budou vznikat “nehody”.
Obecně se ale vliv fašistů na UA přeceňuje, respektive je to Ruský výklad reality.
Vraždění civilistů jsou nehody?
Alza mi sama od sebe napsala, že ta objednávka neproběhla v pohodě a dali mi poukaz na 100kč.
Takže palec hore.
Turning point byla dvojita odpoved na goly Svedu, pak jsme sli do vedeni na 4:2, az potom prisel incident.
Celkove si myslim ze pripravit hrace o finalovy zapas MS kvuli takove volovine je na pomezi zdraveho rozumu, pokud je moznost odvolani, vedeni by melo rozhodne jit do akce a pro toho hrace to udelat.
Ale oni to nebyli úplně náhodní kolemjdoucí, že? Pokud referuješ událost co myslím já, tak tam se dvě skupinky střetli při vyhrocených protestech, jedni v oslabení se schovali do budovy, kterou následně ta druhá skupina zapálila a několik lidí z první skupiny uhořelo. To je asi ten nejlépe popsaný incident z té doby, který by se dal naroubovat na tvrzení UA fašisti zabíjejí civily…až na to že to má pár háčků.
Jenže to vraždění civilního obyvatelstva bylo už v roce 2014 a pokud se nepletu, tak do války bylo ještě hodně daleko.
Proč už tehdy EU nezakročila?