LIVE: Kvalifikácia na VC Monaka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Mal dobre tempo prvý stint, následne už nič.

A v Quali to tiež bolo skôr jeho kúzlo ako tempo.

Monaco nám v tejto ére nesedí. Veľké očakávania som nemala.

A bolo to tak znova.

Ale v Q1 sa obaja dostávali do tempa a aj sa na Tom zhodli,že auto začínalo robiť čo chceli a jeden bum po drobnej chybe a druhý bum elektrika.
Elektrika na aute GR je už 2 sezónu diskutabilná, stále ma s týmto nejaký problém

V Monaku nie tak celkom

4 Likes

Alonso 6, Ham opentlen a padá za Alonsa.

1 Like

Stroll pencle 3 míst, bude startovat z Nice :grinning:

Přesto startuje před Bearmanem :smiley:

1 Like

:thinking:

1 Like

Jj, AM furt není dobrý na obrubákách, takže se piloti musí vyhýbat/používat daleko méně, tím ztrácí. Proto se připravuje nové zavěšení

2 Likes

Pobavilo bejku :grinning: :smiley: :smiley:

1 Like

Stroll ma virtualni zrcatka vedene z pitlane, ty na aute nepouziva.

U Strolla se zdá, že už nepoužívá ani uši.

Sedi Stroll vubec v aute?

Pro mnohé bohužel ano.

Vynikajúca kvalifikácia. Škoda len že to nie je 1 a 2 ale 1 a 3. Ale aj tak nádherný výsledok. Dúfam a pevne verím,
že preteky budú double pre Mclaren a 3, 4 pre Ferrari, nech sa v PK čo najskôr dostanú pred Redbull.

Omyl, Ferdo, Lance se do zrcátek dívá. Jen je mu jedno, co v nich vidí. :wink:

2 Likes

Koment presne hodný teba. Postneš race pace graf a zaroven hovoris o rychlosti v Q. Ako vzdy jablká a hrušky.

3 Likes

Ako nahradíš niekoho, kto tam už nie je? Už môžeš len zaplniť voľné miesto.

1 Like

Max dnes s chybou, ale ani bez nej by nezískal nič navyše:

The data suggests he had around 0.2 seconds left on the table, but even with a perfect lap, a spot on the front row was out of reach.

RB sa stále na hrboloch trápi, čo vidieť aj na Tsunodovi, ktorý je opäť mimo.

Norris sa zdá byť späť, no zajtra ho čaká tlak na štarte. Leclerc nemá čo stratiť a v prvej zákrute môže ísť all in - P1 alebo kolízia.

Piastri viaceré chyby počas celej Q aj tréningov.

Lewis opäť bieda, cez 3 desatiny na takto krátkej trati na kolegu je moc.

Hadjar aj Alonso veľmi pekne.

Mercedesy úplný prepadák. Antonellimu sa to začína zbierať. Zatiaľ jediným výstrelom bola SQ v Miami, zvyšok priemer až podpriener. Na nového Verstappena to zatiaľ nevyzerá a aj medzi nováčikmi si doteraz podľa mňa počínal lepšie no-name Hadjar, ktorého pred sezónou nikto neriešil, keďže hype bol len okolo Kimiho a Bearmana.

3 Likes

Maximálně doma v koupelně.

Horner je nenahraditelny, takze -1 :writing_hand: