Veľká škoda je možno len to, že aktuálne je to pre neho veľké sústo, kočírovať Ferrari a potreboval by čas, lebo podľa mna ma potenciál, škoda že Ferrari čas nemá a chyby sa neodpúšťajú
Zmilo grip a tento rok Ferrari stratilo ich najväčšiu výhodu čo mali dlhé roky a to trakciu + low speed. Proste to zavesenie dodrbali a stratili jediné silné stránky.
Lily Muni… hmmm…
Prečo by to malo byť severomaďarské slovo? Navyše tam máš pravopisnú chybu.
Ešte podľa mňa má čas, ale Barcelona je jeho posledný pokus mám blbý pocit. Tam je tlak veľký a Ferrari na P6-8 je veľmi ťažké obhájiť. Nechápem ako Binotto ustál 2020. Ale blbosť vyhodiť TP pred novými pravidlami, len sa bojím, že to aj tak urobia.
Leclerc dal Hamiltona s rozbitym autem.
Tak logicky čaká že na tratiach čo pozná to pôjde lepšie
To všetci z nás
To je len wannabe troll s komplexom zo Slovákov, škoda reagovať.
Nevim vidim to až tedka.
Šak každý kto to sleduje viac jak rok vie že luis potrebuje víťazne auto aby doručoval no…
Hlavně Ferrari mělo asi 10 performance upgradů, novou podlahu.
Performance defacto nikde.
Ja viem presne, kto to je.
No Šak proste ten vývoj je posledná tragikomédia, čo ostala, okej stratégie sú kapitola sama o sebe, ale teda na to že mali druhý najvyšší čas v tuneli, je to veľká bieda bohužiaľ
Megaaa kvalifikácia
To nie je možné aké rozdiely sa idú 🫣 Šialené.
Druhý najnižší čas v tuneli mali. Ale uvidíme v Imole má byť väčší performance package.
Max uz zase zacina kuzlit.
Honzíci sa nejako vytratili, keď videli prvé pokusy. Či už po Q1 išli spať?
Tak všetko boli upgrady naplánované na začiatok od zimy. A tie problémy zistili až v Bahraine predsezónne. Takže najskôr stíhali do Imoly/Barci
Aha sorry jasne, tak v tom prípade make sense