LIVE: Kvalifikácia na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Při pohledu na “driver standings” si říkám, jestli trochu nepodceňujeme Strollův flegmatický přístup. On má v zásadě přístup “mouchy sežerte si mě”, alespoň navenek nic neventiluje, neřeší, v Q má s kolegou drasticky negativní bilanci - a svým nevzrušeným přístupem už vyzobal na to auto slušných 14 bodů. Zatím to beru jako částečnou anomálii, ale pokud si svou nevzrušenou jízdou dojede ještě několikrát pro body podmíněné problémy top týmů, asi bude stát za zváženou, jestli se jeho jezdecký flegmatismus nakonec nevyplácí. :upside_down_face: Průběžně je na tom mezi středopolaři stejně jako Esteban Ocon, lépe je na tom s 20 body pouze Albon a výše už jsou jen piloti silné čtyřky.

Docela fascinující jev, byť ne takového významu. :wink:

3 Likes

:slightly_smiling_face:

Puffee… Charlotka vyššie som už riešil detaily kedy doručiť ti

Jinak už vím, proč se změnilo rozložení sil v kvaldě.
Pirelli zvyšovalo tlaky v pneumatikách po včerejšku.
Taková klasika no… :slight_smile:

Jinak Charlotka má boyfrienda. Bohužel. :frowning:

To vôbec nie je zlý nápad, vidieť Honzíka zrútiť sa naživo, čistá fantázia to musí byť. :grin:

Jsem pripraven na osobni setkani s kymkoliv 🫴

Ani nehovor, strašne ľúto mi ich je. Tak isto U20 keď posledné dva či tri roky vždy tesne v závere prehrali štvrťfinále.

Ale mladý Radivojevič bude riadny hráčik. Čudujem sa, že nie je v top10-top20 prospektoch.

1 Like

Kiks myslela pravdepodobne školský kolektív, tak som to poňal v minulom čase.

2 Likes

Tak aj demitru draftovali z 295. či nejakého takého miesta pôvodne. Ja zase vidím vysoko prádela možno aj druhé kolo.

To nevadí. Ale nemôže mať Ferrari také okno že 1psi a nemôžu jazdiť. Inak Charles to tma nedá a odíde. Tipujem 1 rok Max. Russel by sa teraz aj mohol báť. Toto išiel dlho po Charlesovi len vždy bol obsadený. Možno Teraz už aj na 26 bude komplet voľný

Myslím, že si myslíš správne. Človek neobľúbený v kolektíve by nevydržal v kolektívnom športe ani by mu nebolo dobre v práci, ktorú robím. :slight_smile:

Nie každý je v normálnom živote taký ako tu.

2 Likes

Veď pošli Charlottke to video, ako si opravil tú prevodovku v miešačke a ona to možno prehodnotí.

Ta žije v jiných vrstvách. Tím ji asi neoslním.

Golfové palice ale nechaj doma Bobe. :slightly_smiling_face:

Ale kedysi tie drafty boli lotéria, o európskych hráčoch vedeli minimum. Teraz už o každom vedia všetko. Na klubovej úrovni neviem ako hrá, len na základe štatistiík, ale v repre je to vždy rozdielový hráč, ktorý by sa nestratil ani vo výbere Kanady alebo USA. Napriek tomu je v preddraftových rebríčkoch len niekde okolo 50-60. miesta.

Slováci to ale majú ťažké aj kvôli národnosti, keďže je ich v zámorí a hlavne v NHL málo a hviezd je tam od nás úplné minimum. Keby je Luka Švéd alebo Fín, tak by bol v top20 s prehľadom.

2 Likes

Bobe kde chodíš hrávať? Dnes som bol so synom na Táloch trochu klepnúť.

1 Like

Ja si myslím, že Wolffovou prioritou bude stále Max, ak by mal záujem. S Maxom by mohol získať 8. titul pokiaľ bude Mercedes dominantný ako od 2014.

A ak sa mu nepodarí Max, tak tiež si myslím, že by mohol pokukovať po Charlesovi. Russell mi tam od začiatku prišiel také nechcené dieťa. Najskôr tam bol Hamilton ako superstar a teraz na jeho smolu vystrelil Antonelli super výsledok v SQ. Do leta ešte času dosť, ale príde mi to tak, že ani osobnostne tam Russell nie je tak obľúbený ako napríklad Max, Charles alebo Lando/Oscar vo svojich tímoch.

Bol to strašný rozdiel v reakcii tímu, keď sa nejaký úspech podaril Russellovi a keď Hamiltonovi.

1 Like

Možno si povie, že si praktický a poctivý chalan, ktorý sa snaží a aj dobre zarába. Ukážeš jej Hradec, hríby, hokej, futbal a zaľúbi sa do Teba.

Jak te to mohlo napadnout :trumpet:

Dneska jsem se chystal, ale byl jsem dost nevyspaly pac soused prestavuje kuchyn a zrovna se strefuje kdyz jdu spat :crossed_fingers:tak jsem si jen doma ladil svih, hlavne ramena.

Jinak chodim na Ropice, kdyz jsem na Severni Morave.

2 Likes