LIVE: Kvalifikácia na VC Miami 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

podla eiseleho zjavne jj

akoze one stop je podla mna blbost

zas bude kazdy priposrane setrit gumy, a bude sa to vliect

2022 defacto taky na 1.
Nevím, proč by tomu mělo být letos jinak… Pokud samozřejmě nebudou SC.
V čistým závodě to bude 1 pit.

aha :smiley: no ja mam SC jak tutovku, asi preto sa rozchadzame

pozeram ze zmesi ostali, ale nemenili sa nahodou nejak tie cislovania medzirocne?

SC jako tutovka? Takhle se hlavní strategie přeci nedělá. :smiley:

jj odkaz sainzovi v AD22 :smiley:

Vitaj na f1online.sk :slight_smile:

Vždy som fandil cez emócie, k jazdcom si vytváram vzťah (pozitívny, negatívny, neutrálny, zaujatý?..), dokážem tak sledovať veľké ceny s väčším zápalom. Lando Norris mi zozačiatku prišiel sympatický, ale neskôr mi na ňom začala vadiť jeho “detská” stránka a celkové vystupovanie (na sociálnych sieťach, rozhovory…).
Možno časom naňho názor po osobnostnej stránke zmením, no ako jazdec je zatiaľ bez úspechu, ale má rýchlosť, tempo v pretekoch a dokáže aj pneumatiky držať v dobrej kondícií.
Verstappena som tiež na začiatku nemal rád, ale od 2020 som postupne menil názor a teraz ho ako osobu beriem veľmi pozitívne - je autentický a na nič sa nehrá. :slight_smile:

1 Like

Dik, aj za odpoved.
Myslel som si, ze to co opisujes, bude dovod…
Lando urcite je casto detsky, no za mna mozno aj preto je iny a zaujimavy, popri talente.
S Maxom to mame podobne, urcite dospel a najneskor v 21 dokazal, ze dokaze jazdit aj konzistentne/bezchybne pod tlakom - to ze je super talent, bolo jasne hned… :slight_smile:

1 Like

Alonso ide, riesi …

“I need to make sure that in the FIA ​​there is nothing wrong with nationality”

:es: “Not only for me, but also for the future generation of Spanish drivers. They need to be protected.”

:arrow_right_hook: “I will talk to Mohammed Ben Sulayem, with the FIA.”

za mna mu na stare kolena ulietava dekel

7 Likes

Áno, je dobré že grid je plný rôznorodých osobností, teda až na Zhoua. Ten je tak nenápadný, že nikdy neviem, na ktorom mieste skončil. :smiley:

Ja napríklad viem, že Norris tu na tomto portáli má veľa fanúšikov, akceptujem to, preto sa o ňom tak často nevyjadrujem.

Naopak, na tomto fóre je taký Magnussen vcelku neobľubený, ja zas jeho prístup kvitujem. Dostať v 19. kolách toľko trestov, no je to proste macher. A ten šprint by bol už úplne bez neho o ničom.

Proste mňa držia pri F1 emócie. :slight_smile:

1 Like

Neviem ale ja som netvrdil zeby hamilton meurobil chybu. Ja som iba vravel ze alo soravil chybu tak isto ako potom hamik. Boli rychly a nedobrzdili… Thats it

Myslím, že Max měl vynikající sezónu už v roce 2020, tam už ta konzistence byla znát, ale při převaze Mercedesu se ještě nedalo bojovat o titul. A někdy tou dobou taky začal mizet ten raný Max s telecí inteligencí, schopný prohlašovat, že nebýt to týmový kolega, tak ho sestřelí a vyhraje (tuším výrok z Malajsie 2019…). Přímočarost zůstala, ale v dospělejší podobě.

U Landa mi nevadí, že umí být smíšek, spíše mi nesedí jeho podmračená poloha, když na ni dojde.

@sparco Emoce jsou důležité, bez nich to nejde, nejsme stroje. Fandění je v jádru iracionální záležitost. Jen je nutné umět udržet emoce v nějakých hranicích, což věřím, se nám spíše daří než naopak (výjimky teď nechme být).

@Hedgehog Pokud to není fake news, pak Alonsovi trochu kape na karbid. Snad ho to přejde.

2 Likes

Zhou uplne sedi :smiley:
Ako divak som za Kevina vdacny, aspon sa nieco deje, ale jazdit by som asi proti nemu nechcel, lebo casto je to az nebezpecne, ci prasacke :smiley:

1 Like

Podla mna to je divadlo na media bretnix.

Myslim ze krasne vyvrcholenie by bolo ak by nahodou mali zajtra potycku ci nebodaj koliziu so sainzom ( dufam ze sa to nestane), kvoli tomuto by ma snad ani nehnevalo ze sainz je v mnou preferovanom teame :grin:

1 Like

Suhlasim, no predsalen je ine jazdit o vitazstva a o titul, preto ma v 21 Max mozno az prijemne prekvapil, ako to zvladol…
Neviem ci Lando niekde nepriznal aj nejake psych. problemy, mozno aj preto tie “nalady”, kto vie.
Alonsa to mozno prejde, ked sa mu bude darit, inak tazko…

1 Like

Maybe, ale i tak je ta myšlenka tak praštěná, že s ní ze sebe může Alonso udělat jedině pitomce. Komisaře kritizovat lze, ale dělat ze sebe oběť nacionálního sentimentu a současně ochránce mladších krajanů je inherentně komická póza. Asi jako když si Serena Williams, když jí ruply nervy ve finále US Open, začala hrát na obhájkyni ženských práv - v tomto případě práva osočovat rozhodčího na umpiru.

2 Likes

Osobně jsem tady na fóru už v roce 2020 tvrdil, že mít Max auto srovnatelné s Hamiltonovým, o ten titul bojuje, takže v roce 2021 se mi jen splnila prognóza. Ohledně Landa, nemyslím si, že by měl nějaké výkyvy nálad, jen po solidním vzestupu McLarenu v roce 2021, kdy Lando reálně sahal po výhře v Soči, přišel propad roku 2022 a s tím se podle mě nesrovnával snadno. Má ambice, talent, jezdí za slavný tým a v čtveřici mladých dravců (Max, Charles, George Russell a on, případně ještě Carlos) (Max už je v této sestavě kariérně jinde) je jediný, kdo ještě neochutnal výhru. Takže zrovna tady pochopím, že někdy přijdou chmurné myšlenky.

Este to tu nikto neosolil, ze nestarnuceho Alonsa v najlepsej fyzickej kondicii v zivote vypraskal 2x za 2 dni tenista Stroll, ktory to ma len ako hobby za tatkove money? V druhom pripade dokonca dostal nalozene dve a pol desatiny. Navyse v sprinte zostrelil Strolla. Tri uplne biedne vykony za 3 sessions po sebe.

Teraz bude takymito sra.ckami odvadzat pozornost, len aby sa nehovorilo o jeho vykonoch. :slight_smile:

Skvělá fotka. Akorát teda mě napadlo, že Lotus neměl 2 pindíky, ale vlastně to byla pipina. Do ní by ten Sauberáckej pindík pěkně pasoval. :rofl:

2 Likes

Názorná ukázka jak oba týmy byly pro správné spojení nezkušené. :grin: